Οι διακρίσεις και η συνέχεια της Επιθεώρησης Χ. Χρυσολόγου

Του Γιάννη Βερμισσώ Με πρωταγωνιστική παρουσία στις εργασίες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου στάθηκε για μια ακόμη χρονιά ποσοτικά και ποιοτικά αντάξια των πολυετών προσπαθειών της που την φέρνουν στην υψηλή 2η ...

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με πρωταγωνιστική παρουσία στις εργασίες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου  στάθηκε για μια ακόμη χρονιά ποσοτικά και ποιοτικά αντάξια των πολυετών προσπαθειών της που την φέρνουν στην υψηλή 2η θέση κατάταξης.

Μέσα από την επετειακή της εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της, ανέδειξε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας, τη διαρκή  αυτοβελτίωση- ανανέωση-  της παρουσίας της, και ταυτόχρονα την εμμονή της στην διατήρηση των δοκιμασμένων και αποτελεσματικών παραδοσιακών, διαχρονικών, αξιών, αρχών και πρακτικών της ΕΘΝΙΚΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησε ο Ολυμπιονίκης κ. Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος μέσα από την ομιλία του έδωσε την διάσταση της προσπάθειας, της επιμονής, της εργασίας που αποδίδουν τελικά σε υπεραξία, σε νίκες, και φέρνουν ικανοποίηση.

Ο κ.. Χρυσολόγου, συναισθηματικά, αναφέρθηκε στην ανάδειξη των συνεργατών της επιθεώρησης, στην σημασία της ομαδικότητας, και στον ρόλο των «πρωταγωνιστών» του agency.  Ακόμα τόνισε και την καθοριστική σημασία της δημιουργίας νέων συνεργατών οι οποίοι συμβάλλουν στην ανανέωση, στον εκσυγχρονισμό, στην δημιουργία νέου αέρα και στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, η επιθεώρηση Χρυσολόγου σε ποσοτικό επίπεδο έχει χαρτοφυλάκιο που ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ. Το 2017 η νέα παραγωγή στον κλάδο Ζωής ανήλθε στα 2.988.814 ευρώ ενώ στους γενικούς κλάδους η νέα παραγωγή ανήλθε στα 2.394.510 ευρώ.

Οι αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ανήλθαν στα 5.826.342 ευρώ και στον κλάδο Οχημάτων στα 1.089.143 ευρώ ενώ από λήξεις συμβολαίων η Επιθεώρηση απέδωσε  2.465.500 ευρώ. 

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Σταύρος Καραγρηγορίου, ο Διευθυντής Πωλήσεων ανεξάρτητου & αποκλειστικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής Μιχάλης Τάτσης, και  η  Διευθύντρια κλάδου Ζωής κ. Ελένη Αβρανά.  Και οι τρείς μέσα από τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην δυναμική της Εθνικής, στην πολυετή διάκριση της εταιρείας στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, ενώ,  μετέδωσαν αισιοδοξία και βεβαιότητα για τη συνέχεια.

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics