Οι μεσίτες ενημερώνονται για τα «προσωπικά δεδομένα»

Σε μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση που αφορά την Ευρωπαϊκή Οδηγία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα συμμετάσχουν τα μέλη του ΣΕΜΑ με στόχο να ενημερωθούν για το ευαίσθητο αυτό θέμα που χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση.

Σε μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση που αφορά την Ευρωπαϊκή Οδηγία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα συμμετάσχουν τα μέλη του ΣΕΜΑ  με στόχο να ενημερωθούν για το ευαίσθητο αυτό θέμα που χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΜΑ και τον Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε. και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 – 19:00 στα Γραφεία του Συνδέσμου Α.Ε. & Ε.Π.Ε. (Πανεπιστημίου 16).

Εκεί τα μέλη του ΣΕΜΑ και όποια στελέχη τους παραβρεθούν θα ενημερωθούν  για τα όσα νέα θα ισχύσουν για την Διαχείριση και Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα οποία καθορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR).

Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων  ξεκινά την 25 Μαϊόυ 2018 και εισάγει ουσιαστικές αλλαγές στους κανόνες που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα και τη διαχείρισή τους.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics