Οι πρόεδροι του ΣΕΜΑ «χάραξαν» τη συνέχεια

Παρότρυναν για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις, επιβεβαίωσαν την παρεμβατική δράση του ΣΕΜΑ, εστίασαν στον ρόλο του και τη σημασία για τους ασφαλειομεσίτες και εμφύσησαν δύναμη για πιο δημιουργική συνέχεια, οι άνθρωποι που ηγήθηκαν του Συνδέσμου από τη...

Του Γιάννη Βερμισσώ

Παρότρυναν για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις, επιβεβαίωσαν την παρεμβατική δράση του ΣΕΜΑ, εστίασαν στον ρόλο του και τη σημασία για τους ασφαλειομεσίτες και εμφύσησαν δύναμη για πιο δημιουργική συνέχεια, οι άνθρωποι που ηγήθηκαν του Συνδέσμου από τη γένεσή του έως και σήμερα.

Η παρουσία τους με εξαίρεση του κ. Ι. Μακρυμίχαλου ο οποίος απέστειλε χαιρετισμό, στην επετειακή τελετή για τα  30 έτη του ΣΕΜΑ, κατά την οποία βραβεύθηκαν απέστειλε θετικά μηνύματα προς όλους τους παρευρισκόμενους.Τα «μεγάλα πρόσωπα» του ΣΕΜΑ, η ιστορία του, οι κύριοι:  Ι. Μακρυμίχαλος, Ν.  Μακρόπουλος, Σιμ. Ξηρογιαννόπουλος,  Λ. Κόκκινος, Γ. Καραβίας, Γ. Κούμπας, Δ. Ζαφειρίου και η Αντιπρόεδρος κυρία Αγγ. Νταλιάνη μέσα από τις λιτές τους τοποθετήσεις επιβεβαίωσαν την αξία των προσπαθειών που οδήγησαν τον ΣΕΜΑ στη σημερινή αναγνωρίσιμη παρουσία τους στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης.

Οι τιμώμενοι:

  • Ανέδειξαν την πορεία του Συνδέσμου η οποία ήταν αποδοτική για τον κλάδο.
  • Τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχει η Συλλογική εκπροσώπηση του κλάδου, την αξία της συσπείρωσης και την επιτυχία της συμπόρευσης των πολλών προς την ίδια κατεύθυνση.
  • Εξήραν την πρόοδο.
  • Απέστειλαν μηνύματα συσπείρωσης και
  • Επαίνεσαν όλους όσοι συμπλέοντας έφεραν ορατά σήμερα αποτελέσματα για τον ΣΕΜΑ.

(Φωτογραφίες που ακολουθούν: Ι. Μακρυμίχαλος, Ν.Μακρόπουλος, Σ. Ξηρογιαννόπουλος, Λ.Κόκκινος, Γ.Καραβίας, Γ. Κούμπας, Δ.Ζαφειρίου & Αγγ. Δαλιάνη).

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics