Οι τελευταίοι -κρίσιμοι- ψηφοφόροι της διαμεσολάβησης στο ΕΕΑ

Με ισχυρό παρών και δυναμική προεκλογική δραστηριότητα η ασφαλιστική διαμεσολάβηση έδωσε το δικό της ζωντανό στίγμα στην εκλογική διαδικασία του ΕΕΑ που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώνεται σήμερα. Οι τελευταίοι με δικαίωμα ψήφου προσέρχονται και σφραγίζ

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Με ισχυρό παρών και δυναμική προεκλογική δραστηριότητα η ασφαλιστική διαμεσολάβηση έδωσε το δικό της ζωντανό στίγμα στην εκλογική διαδικασία του ΕΕΑ που ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώνεται σήμερα. Οι τελευταίοι με δικαίωμα ψήφου προσέρχονται και σφραγίζουν το εκλογικό  αποτέλεσμα που ο κλάδος της διαμεσολάβησης αναμένει.

Με αναγνωρίσιμο παλμό και διάθεση η ασφαλιστική διαμεσολάβηση παρουσιάστηκε στις εκλογές του Επιμελητηρίου δείχνοντας ότι ο κλάδος έχει αποκτήσει δυναμική, περηφάνεια και ενδιαφέρον οπότε και συμμετάσχει στα κοινά.

Εκατοντάδες διαμεσολαβητές εμφανίστηκαν από το Σάββατο το πρωι στο ΕΕΑ, συνομίλησαν με τους υποψηφίους και έκαναν την εκλογική τους επιλογή ψηφίζοντας για το μέλλον τους και τους εκπροσώπους τους.

Έδειξαν το ενδιαφέρον τους με την παρουσία τους κάνοντας σαφές πώς ο κλάδος είναι σε εγρήγορση.

Φανέρωσαν ότι θέλησαν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και προσήλθαν με επίγνωση να ψηφίσουν περιμένοντας ακόμη καλύτερες ημέρες από αυτές που γνώρισαν. Περιμένουν και πάλι να είναι πρωταγωνιστές στα όσα θα εξελιχθούν μελλοντικά.

Σήμερα Δευτέρα έρχονται και οι τελευταίοι που θα σφραγίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς οι κάλπες κλείνουν το βράδυ και πλέον η διαδικασία εισέρχεται στην τελική ευθεία όπου θα εξαχθούν τα αποτελέσματα.

Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική και γι΄αυτό αναμένεται ότι θα υπάρξει κύμα προσέλευσης προκειμένου να ασκηθεί το εκλογικό δικαίωμα.

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές προσβλέπουν στο μέλλον με ενδιαφέρον καθώς βίωσαν την προβολή τους και αναδείχθηκαν ως κλάδος και επαγγελματίες στο περασμένο διάστημα μέσα από την ισχυρή παρουσία του ΕΕΑ.

Είναι κάτι που κερδήθηκε και ελπίζουν όλοι ότι η ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα παραμείνει στο προσκήνιο καθώς και θέματα έχει να λύσει αλλά και σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή της στα κοινά προσδίδει κύρος στον κλάδο, κάτι που το έχει ανάγκη για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics