Π. Μπούκας: Τo Insurance club δίνει προνόμια στα μέλη του

Με μια «μεγάλη ιδέα» ο Παναγιώτης Μπούκας, ασφαλιστικός σύμβουλος, καινοτομεί στην ασφαλιστική αγορά και δημιουργεί την δική του κοινωνία η οποία στηρίζεται στην αρχή της «αμοιβαίας προσφοράς».

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Με μια «μεγάλη ιδέα» ο Παναγιώτης Μπούκας, ασφαλιστικός σύμβουλος, καινοτομεί στην ασφαλιστική αγορά και δημιουργεί την δική του κοινωνία η οποία στηρίζεται στην αρχή της «αμοιβαίας προσφοράς». Συνεργάτες, Πελάτες, Ασφαλισμένοι, όλοι, γίνονται μέλη ενός Club με πολλά οφέλη και κερδίζουν από την συμμετοχή τους σημαντικές παροχές αναγκαίες στην καθημερινότητά τους.

Αυτό είναι το INSURANCE CLUB, μια κοινωνία που έχει ως κοινό σημείο το ότι είναι ασφαλισμένη στο ομώνυμο ασφαλιστικό γραφείο που ο κ. Μπούκας μαζί με άλλους δεκατέσσερις ασφαλιστικούς συμβούλους δημιούργησαν και λειτουργούν στην οδό Α. Παπανδρέου 179Α στο Ίλιον.

Ο κάθε ασφαλισμένος που είναι και μέλος στο Insurance Club προσφέρει ανάλογα με την ιδιότητά του και τις υπηρεσίες του είτε σε προνομιακή τιμή είτε με επιπλέον παροχές στα άλλα μέλη του club που επίσης είναι ασφαλισμένα και πράττουν και αυτοί το ίδιο εφόσον το επιτρέπει η εργασία τους.

Είναι προφανές ότι μια επιχείρηση που διαφημίζεται δωρεάν στην ιστοσελίδα www.insuranceclub.gr έχει και μεγάλη προβολή στο πελατειακό κοινό του Club και κερδίζει αναγνωρισιμότητα όπως και πελάτες.

Κάθε μέλος του insurance club για να εγγραφεί οπότε και να προβληθεί θα πρέπει να έχει συνάψει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.  Έτσι αποκτάται και η «κάρτα μέλους.

Μέσω του Club οι επιχειρήσεις γίνονται πιο γνωστές, αναφέρει ο κ. Μπούκας, ενώ οι προσφορές τους μέσω του ίντερνετ και των social media γίνονται γνωστές σε χιλιάδες αποδέκτες. 

Μιλώντας με τον κ. Μπούκα, μας εξηγεί την επαγγελματική του εξέλιξη. Ήταν πριν από μερικά χρόνια που ξεκίνησε την ασφαλιστική εργασία εστιάζοντας κυρίως στον κλάδο του αυτοκινήτου. Σύντομα -2013- ίδρυσε την OLA BROKERS μέσω της οποίας ανοίχτηκαν οι εργασίες και σε άλλους κλάδους. Πολύ σύντομα όμως η επιχείρηση αυτή μετεξελίχθηκε στην Insurance Club η οποία και αποτελεί το απόσταγμα της μέχρι σήμερα εμπειρίας. Η Insurance club είναι ένα πλήρες ασφαλιστικό γραφείο το οποίο στηρίζεται στην εκπαίδευση και εστιάζει στην Υγεία και την Σύνταξη εξυπηρετώντας βέβαια και όλες τις άλλες ασφαλίσεις. Η εταιρεία διαθέτει 5 άτομα διοικητικό προσωπικό, στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο, και ασχολείται παράλληλα και με την λογιστικές-συμβουλευτικές εργασίες στο πλαίσιο της επαφής της με επιχειρήσεις. Είναι τεχνολογικά προηγμένη και διαθέτει υψηλή υποδομή για να στηρίξει την αύξηση των εργασιών. Ο κ. Μπούκας μας διευκρινίζει ότι η αύξηση των εργασιών θα έλθει μέσα από την ποιοτική διαφοροποίηση του γραφείου καθώς επιδίωξή του είναι να δημιουργήσει μια πρότυπη ασφαλιστική μονάδα που θα ξεχωρίζει στην αγορά.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics