Πανελλαδικές διαμαρτυρίες για το Bancassurance

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος, για την έκρηξη της διαμεσολάβησης μπροστά στο Bancassurance. Ο κλάδος βρίσκεται στη διαδικασία συσπείρωσης που λαμβάνει πανελλαδικές διαστάσεις.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος, για την έκρηξη της διαμεσολάβησης μπροστά στο Bancassurance. Ο κλάδος βρίσκεται στη διαδικασία συσπείρωσης που λαμβάνει πανελλαδικές διαστάσεις.
 
Το ίδιο πανελλαδικό εύρος θα έχουν και οι κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται και θα ορθώσουν τείχος διαμαρτυρίας στον τραπεζικό τομέα. Στην προσπάθειά τους οι διαμεσολαβούντες θα επιχειρήσουν θα πάρουν τους καταναλωτές στο πλευρό τους μέσα από ενέργειες συλλογικές στις οποίες δεν αποκλείεται να συνεισφέρουν και οι οργανώσεις καταναλωτών ενισχύοντας την διαμαρτυρία του κλάδου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ετοιμάζονται στο αμέσως προσεχές διάστημα να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις διαφορετικές από το παρελθόν. Οργανωμένα σε όλη τη χώρα θα προβούν σε έντονη διαμαρτυρία αναφορικά με τις πρακτικές των τραπεζών που αναπτύσσονται στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.
 
Είναι παράδοξο όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της διαμεσολάβησης οι τράπεζες μπροστά σε τόσο όγκο εργασιών που έχουν να δίνουν βάρος στην πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων σαν να μην έχουν άλλη δραστηριότητα να αναπτύξουν. Με την τακτική αυτή στην οποία επιδίδονται και τη δουλειά από τους διαμεσολαβούντες παίρνουν σταδιακά και ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν επέρχεται στα τραπεζικά ιδρύματα τα οποία προφανώς δεν περιμένουν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν από τις τραπεζοασφάλειες.
 
Ο αποκλεισμός τραπεζικών καταστημάτων, η ενημέρωση των πολιτών, η κατάθεση υπομνημάτων, και άλλα σχετικά βρίσκονται στον πυρήνα των αποφάσεων της διαμεσολάβησης και θα ενταχθούν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων. Οι κινητοποιήσεις θα λάβουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα και θα εμμείνουν στην διεκδίκηση λύσεων που θα δώσουν οριστικό τέλος στις αθέμιτες πρακτικές όπου και όταν εφαρμόζονται από τα τραπεζικά ιδρύματα. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics