ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά και την δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στα μέλη του στην τρίτη και τελευταία τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά και την δεύτερη αναβολή της Γεν. Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, συγκαλεί και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στα μέλη του στην τρίτη και τελευταία τακκτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Βησσαρίω¬νος 9 – 4ος όροφος (αίθουσα ΟΤΟΕ) με θέματα:

1.            Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

2.            Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3.            Ενημέρωση για το ΤΕΑΕΑΠΑΕ

 

Συνάδελφοι,

Στη Συνέλευση αυτή θα γίνει ενημέρωση για τη δράση του Συλλόγου στη διάρκεια των 3 τελευταίων ετών καθώς και για τον οικονομικό απολογισμό.Ακόμη θα εκλεγεί η Εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις επερχόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του: "διαπιστώνοντας ότι βρισκόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέα προβλήματα – γενικότερα των εργαζομένων και ειδικότερα του κλάδου μας – θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαία η προσπάθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ για αναδιοργάνωση και μαζικοποίηση του Σωματείου .

Παρακαλούμε όλους τους Συναδέλφους να παραβρεθούν. Επίσης,υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε  να  επισκέπτεστε   τα   site   του   συλλόγου και της Ομοσπονδίας : www.syae.gr  & www.oase.gr από τa οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ενέργειες και τις δράσεις του  Σ.Υ.Α.Ε. &  της  Ο.Α.Σ.Ε ή μπορείτε να μας ακολουθείτε στο Facebook στην σελίδα μας πληκτρολογώντας τα αρχικά μας: ΣΥΑΕ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα είμαστε στην διάθεση σας .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

 

Σπύρος Κολαΐτης                                Τέλης Χρηστίδης

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics