Προτάσεις για την ασφάλιση κατοικίας από την INTERAMERICAN

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης του σπιτιού με οικονομία, ευελιξία και με πολλές επιλογές. Προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και επιλογές προγραμμάτων που ταιριάζουν στο

Τα νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης του σπιτιού με οικονομία, ευελιξία και με πολλές επιλογές. Προσφέρουν καλύψεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες καθώς και επιλογές προγραμμάτων που ταιριάζουν στον επιθυμητό βαθμό προστασίας και στις οικονομικές δυνατότητες.

Η INTERAMERICAN προσφέρει 4 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, προσιτά για όλους. Τα προγράμματα προσφέρονται σε 4 διαφορετικά πακέτα συστηματοποιημένων καλύψεων (BASIC,CLASSIC, EXTRA, TOTAL).

Κάθε πακέτο προσφέρεται για την κάλυψη του κτιρίου, του περιεχομένου ή και των δύο. Ανάλογα με το είδος της κατασκευής της κατοικίας, διαμορφώνεται και το ύψος του ασφαλιζομένου κεφαλαίου, που υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα.

Τι προσφέρουν τα προγράμματα INTERAMERICAN HOME:

BASIC (βασική κάλυψη κτιρίου)

Οικονομική ασφάλιση και προστασία του σπιτιού  από τον κίνδυνο της φωτιάς. Ιδανικό πρόγραμμα για όσους έχουν δάνειο.

CLASSIC (πλούσια κλασική κάλυψη)

Οικονομική κάλυψη, για μια σειρά από τους πιο συνηθισμένους κινδύνους, όπως φωτιά, έκρηξη, διαρροή σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, πράξεις βίας κ.ά.

EXTRA (διευρυμένη κάλυψη)

Ένα πρόγραμμα με προσιτό κόστος, που επιπλέον εξασφαλίζει και σε περίπτωση κλοπής και καλύπτει την ευθύνη έναντι τρίτων.

TOTAL (πλήρης κάλυψη)

Σχεδιασμένο για υψηλές απαιτήσεις, εξασφαλίζει με τον πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο τρόπο, καθώς προστατεύει το σπίτι από κάθε πιθανό κίνδυνο και καλύπτει για κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics