Ρεκόρ στην Υγεία η Groupama με 3 νέα προϊόντα

Του Γιάννη Βερμισσώ Τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ΥΓΕΙΑΣ στην αγορά δημιουργεί η GROUPAMA εμπλουτίζοντας με 3 καινούργιες ασφαλιστικές προτάσεις την ήδη ευρεία παρουσία της στον τομέα

Του Γιάννη Βερμισσώ

Τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ΥΓΕΙΑΣ στην αγορά δημιουργεί η GROUPAMA  εμπλουτίζοντας με 3 καινούργιες ασφαλιστικές προτάσεις την ήδη ευρεία παρουσία της στον τομέα, ενώ  συνεχίζει την στρατηγική της  να αναπτύσσεται διαρκώς στον κλάδο αποβλέποντας στην παροχή μοναδικών υπηρεσιών και καλύψεων. Τα νέα προϊόντα καθώς και η στόχευση παρουσιάστηκαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση. 

Ο εμπορικός διευθυντής κ. Κώστας Σεμερτζόγλου, ο διευθυντής Μάρκετινγκ κ. Γιάννης Μουζάκης με την υποστήριξη των  διευθυντών κ. Κ. Πάντου και Δ. Διβανή παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους συνεργάτες της εταιρείας αναλυτικά τα νέα προγράμματα τονίζοντας την πρωτοπορία της εταιρείας στον τομέα Υγείας και στις εξειδικευμένες και πλήρεις καλύψεις που προσφέρει.

Όπως τονίστηκε, επιλέγοντας τα νέα προϊόντα SanteConfortPlus, SanteEssentielPlus και SanteConfort 6000,οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου νοσοκομειακή περίθαλψη, αποκτώντας πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής σε ένα μεγάλο δίκτυο νοσοκομείων, με υψηλό κεφάλαιο κάλυψης και με χαμηλό κόστος. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία διευρύνει τις παροχές Υγείας στους ασφαλισμένους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το κόστος του συμβολαίου τους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι, τα Δίκτυα των Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις στον συγκεκριμένο Κλάδο. Σήμερα, αναφέρθηκε, ότι το χαρτοφυλάκιο Υγείας της Groupama Ασφαλιστικής αριθμεί πλέον 6 διαφορετικά προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης, εκ των οποίων τα 2 ισόβιας διάρκειας και τα 4 ετήσιας διάρκειας. Ταυτόχρονα, στους ασφαλισμένους της Εταιρείας παρέχεται η δυνατότητα 100% κάλυψης σε Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, 5 επιλογές κεφαλαίου κάλυψης(€250.000 έως €1.000.000), 5επιλογές θέσης νοσηλείας (Suite, Lux, A, B, Γ) και 7 επιλογές απαλλαγής  (από €0-6.000, κατ’ έτος).

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΈΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα νέα προγράμματα της Groupama περιλαμβάνονται πραγματικά πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά παροχές, μεταξύ των οποίων και αυτές της νοσηλείας εξ αιτίας διανοητικών ή ψυχιατρικών νοσημάτων, της δυνατότητας  πρόσβασης σε Κέντρα Αποκατάστασης, της κάλυψης σε περίπτωση επεμβάσεων  που πραγματοποιούνται προληπτικά λόγω γονιδιακής κληρονομικότητας, όπως μαστεκτομές, ωοθηκεκτομές και σαλπιγκεκτομές, ακόμα και το κόστος συνεδριών διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου Αλτσχάϊμερ και της Άνοιας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Από τα στελέχη της εταιρείας τονίστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ότι η  Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των προϊόντων της, με σκοπό την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες και τα δίκτυα της, υλοποιώντας την στρατηγική της επιδίωξη να αποτελεί την 1η τους επιλογή.

Ακόμα έγινε αναφορά πώς με τα νέα 3 προγράμματα Υγεία η Groupama βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, προσφέροντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Υγείας, προς όφελος των πολιτών που επιλέγουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics