Σε νέα αφετηρία από το 2018 η DAS Hellas

Με όραμα για την DAS Hellas, να εμπλουτιστεί με νέα ασφαλιστικά προϊόντα Νομικής Προστασίας και να αποκτήσει περισσότερους συνεργάτες και πελάτες, ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Μάνος Κάλλης προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην ανάληψη πρωτοβουλιών...

Με όραμα για την DAS Hellas, να εμπλουτιστεί με νέα ασφαλιστικά προϊόντα Νομικής Προστασίας  και να αποκτήσει περισσότερους συνεργάτες και πελάτες,  ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Μάνος Κάλλης  προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην ανάληψη πρωτοβουλιών αποβλέποντας στην άνοδο των επιδόσεων της εταιρείας.

Όπως αναφέρει στο insurance-eea, επιδίωξή του είναι να γίνουν  νέα και γρήγορα βήματα ανάπτυξης των εργασιών, καθώς διακρίνει ένα μεγάλο πεδίο ανάπτυξης της Νομικής Προστασίας, που αποτελεί πρόκληση για μία εταιρεία όπως η DAS Hellas που σε παγκόσμιο επίπεδο πρωτοπορεί στον τομέα.   

Στο πλαίσιο αυτό έχουν δρομολογηθεί πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν από τις αρχές του 2018 μια νέα αφετηρία για την εταιρεία. Σχετίζονται με τη διαδικτυακή υποστήριξη και εξυπηρέτηση των συναλλαγών συνεργατών και πελατών, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση των ασφαλιστικών προϊόντων Νομικής Προστασίας.

 Αιχμή της προσπάθειας, τονίζει ο κ. Κάλλης,  «θα είναι οι συνεργάτες μας ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και μέσω αυτών θα επιχειρηθεί η ανάπτυξη».

Τους χαρακτηρίζει γλαφυρά σαν «το μοναδικό βέλος στη φαρέτρα των προσπαθειών μας», και εξηγεί ότι «αυτοί βρίσκονται κοντά στους πολίτες, τους εξηγούν και αφουγκράζονται ανησυχίες και προβλήματα συμβάλλοντας στην επίλυσή τους».

Χωρίς αμφιβολία, εκτιμά, ότι η Das Hellas έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης στην ελληνική αγορά κάτι που θα το επιτύχει με την συχνότερη προσέγγιση και την ενίσχυση της εκπαίδευσης του δικτύου της.

Ήδη με επιστολή του, ο κ. Κάλλης, ευχαριστεί τους συνεργάτες για τη συμβολή τους, και τους διευκρινίζει καλώντας τους σε μια νέα προσπάθεια ότι «είναι ανοικτός στις προτάσεις ή τις επισημάνσεις που θα οδηγήσουν σε μια κοινά επωφελή πορεία στην προσέγγιση και τη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων της DAS Hellas». 

Συνεχίζοντας, επισημαίνει στο insurance-eea ότι   «άρχισα ήδη να εισπράττω την επιθυμία των συνεργατών να συστρατευθούν στην επιδίωξη ανόδου της εταιρείας μας και διαπιστώνω δυναμισμό από την πλευρά τους».

Στο δημιουργικό «αέρα» που θέλει να φέρει, ο κ. Κάλλης τονίζει πώς οι πρώτες αλλαγές ξεκινούν από την εσωτερική λειτουργία της εταιρείας.

 «Θέλουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλες τις διαδικασίες» επισημαίνει και εξηγεί πώς ξεκίνησε η  σχετική  ανανέωση της διαχείρισης των θεμάτων τόσο των εσωτερικών όσο και αυτών που σχετίζονται με πελάτες και συνεργάτες». Επιδίωξη είναι αναφέρει ο κ. Κάλλης να «γινόμαστε ταχύτεροι προς όφελος όλων, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το ποιοτικό μας υπόβαθρο με  έμφαση στην εκπαίδευση των δικτύων μας».

Κλείνοντας τη συζήτησή μας ο κ. Κάλλης, αποστέλλει στην αγορά, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις ένα μήνυμα για τον κλάδο της Νομικής Προστασίας τονίζοντας ότι είναι « ο ασφαλιστικός κλάδος που διαθέτει εργαλεία και προϊόντα τα οποία διασφαλίζουν τα καθημερινά συμφέροντα του καθενός σε όποια ειδικότητα, θέση, ή επάγγελμα βρίσκεται. Αποτελούν ένα μοναδικό και απαράμιλλο  πλεονέκτημα για όλους». 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics