Στ. Τσαούσης: Η δημιουργία της εταιρίας του αύριο

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιριών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική, κ. Στάθης Τσαούσης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του οικογένεια τονίζοντας χαρακτηριστικά

Πάνω από 1.500 άτομα συνεργάτες και εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής γιόρτασαν τη νέα τους κοινή πορεία, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο κλειστό ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, για πρώτη φορά όλοι μαζί, ως μέλη πλέον της ίδιας μεγάλης οικογένειας.
 
Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιριών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική, κ. Στάθης Τσαούσης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του οικογένεια τονίζοντας χαρακτηριστικά: 
 
“Νιώθω τυχερός, μπορώ να πω και ευλογημένος, που η επαγγελματική μου οικογένεια, η ERGO, τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει διαρκώς, με έναν τρόπο που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
 
Άνθρωποι με διαφορετική προέλευση συναντιόμαστε κάτω από την ίδια στέγη με ένα κοινό όραμα, τη δημιουργία της εταιρίας του αύριο. Χωρίς να ξεχάσουμε από πού ξεκινήσαμε, θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στο που μπορούμε να πάμε σαν μια καλά προπονημένη ομάδα, μια δύναμη που είναι αποφασισμένη να μετατρέψει τον κοινό βηματισμό σε άλμα προς την ανάπτυξη και την επιτυχία”.
© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics