Στη Rosgosstrakh, ο κλάδος Ζωής της ERGO στη Ρωσία

Πριν από λίγες μέρες, η ERGO Group AG ανακοίνωσε την πώληση των ασφαλίσεων ζωής στη Ρωσία στην εταιρεία Rosgosstrakh, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων 100 περίπου χρόνια.

Πριν από λίγες μέρες, η  ERGO Group AG ανακοίνωσε την πώληση των ασφαλίσεων Ζωής στη Ρωσία στην εταιρεία Rosgosstrakh, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων 100 περίπου χρόνια.  

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει τη συμφωνία, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τις οικονομικές λεπτομέρειές της. Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία διέπεται από τις σχετικές κανονιστικές προβλέψεις και βάσει αυτής στην ιδιοκτησία της εταιρείας Rosgosstrakh περνά το 100% της ERGO Ζωής στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων προσωπικού, πελατολογίου & συστημάτων μηχανογράφησης. Η αλλαγή δεν θα επιφέρει καμία αλλαγή στις τρέχουσες υποχρεώσεις των πελατών. 

Σε σχετικές δηλώσεις, ο CEO της Rosgosstrakh, κ. Nikolaus Frei, ανέφερε:" ότι η σημαντική αυτή αγορά επιταχύνει την εξέλιξη της εταιρείας μας, δίδοντας λύσεις και προϊόντα στους Ρώσους πελάτες με την εγγύηση του Ομίλου Otkritie και των δικών μας δικτύων διανομής". Ενώ, ο Γεν. Διευθυντής της  ERGO International AG, κ. Alexander Ankel, υπογράμμισε ότι η Rosgosstrakh είναι ιδανικός επενδυτής με μακρά πορεία στη ρώσικη ασφαλιστική αγορά, ο οποίος μάλιστα συμπλέει με το πνεύμα της ERGO για την " επιστροφή" στον κλάδο Ζωής. Τέλος, ο κ. Alexander Ankel τόνισε ότι η συγκριμένη στρατηγική επιλογή είναι στο πλαίσιο της παγκόσμιας πολιτικής του Ομίλου. 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics