Στο … παρά πέντε οι αποζημιώσεις της INTERNATIONAL

Με μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν, ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου μπορεί να αναρτηθούν οι πίνακες δικαιούχων αποζημίωσης από τις εταιρείες του ομίλου INTERNΑTIONAL, καθώς ο εκκαθαριστής έχει ολοκληρώσει την διαδικασία.

Του Γιάννη Βερμισσώ

Μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν, ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου μπορεί να αναρτηθούν οι πίνακες δικαιούχων αποζημίωσης από τις εταιρείες του ομίλου INTERNΑTIONAL, καθώς ο εκκαθαριστής έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία. Απομένει σύμφωνα με πληροφορίες του insurance-eea, να «τρέξουν» όλα τα διαδικαστικά και να δοθεί αρμοδίως το πράσινο φως ώστε ο πίνακες δικαιούχων αποζημίωσης να αναρτηθεί και να εκκινήσουν τα επόμενα βήματα.

Στη ΖΩΗ τα συμβόλαια ανέρχονται σε 6 χιλιάδες στις Γενικές 250 και στο Αυτοκίνητο 2.300 συμβόλαια. 

Το ποσό αποζημιώσεων στην Ζωής ανέρχεται σε περίπου 32 εκατ ευρώ ενώ στις Γενικές και το Αυτοκίνητο σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις με τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στην ιντερνετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη διευκόλυνση και πληροφόρησή τους (inlife.gr) και εν συνεχεία θα εισέρχονται και στην σελίδα του Εγγυητικού από το οποίο θα αποδοθούν και οι αποζημιώσεις.

Εφόσον, αναφέρουν οι πληροφορίες, ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, όλα είναι έτοιμα από την εκκαθάριση.

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics