ΣΥΑΕ: Δωρεάν πρόσκληση για παιδική παράσταση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε.προσφέρει μια ευκαιρία στους συναδέλφους να περάσουν εποικοδομητικό και ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά τους

Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Τα παιδιά όλου του κόσμου, γιορτάζουν. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε. , σε μια προσπάθεια να προσφέρει, σε αυτή την γιορτή χαράς, μια ευκαιρία στους συναδέλφους μας να περάσουν εποικοδομητικό και ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά τους, τους προσκαλεί :

την Κυριακή 11/12/2016  και ώρα 11.00 π.μ.

(προσέλευση από 10:45)

στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ (Αγ. Μελετίου 61, Αθήνα) να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ την παιδική θεατρική παράσταση: «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ».

Μετά την παράσταση ο Αι Βασίλης με τον καλικάντζαρο του θα υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους στο φιλόξενο φουαγιέ του θεάτρου, θα φωτογραφηθούν μαζί τους  και θα τους μοιράσουν λιχουδιές & γλυκίσματα .

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα παιδί, διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, προσπαθεί να κατανοήσει τους ανθρώπους γύρω του και να γνωρίσει τα συναισθήματά τους, παρόλο που έχει σιδερένια καρδιά και μάτια που δεν κλαίνε… Τα παιδιά ξεκινούν το παιχνίδι και το θέατρο αρχίζει! 

Το νησί των λωτοφάγων, η κουκουβάγια Μελπομένη, ο κεραυνός Λεοντίσιος, τα εργατικά μυρμήγκια με αρχηγό τους τον Μερμίγκολα που φυλάνε τις ευχές όλων των παιδιών , το Κλαψοχώρι και το Γελιοχώρι, ένας ημίαιμος κούκος, είναι οι ιστορίες- ήρωες που εμφανίζονται γύρω απο ένα δέντρο… 

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ! Κάθε καρπός κρύβει και ένα συναίσθημα που μόνο τα παιδιά μπορούν να ζωντανέψουν! Ζωντανεύουν όλα μαζί και όχι το καθένα ξεχωριστά, γιατί το ένα συναίσθημα στηρίζεται στο άλλο!

H  παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου, μετά την  επιτυχία  της  παράστασης «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ» ετοίμασε με πολύ μεράκι και ευθύνη προς το παιδί, την νέα παιδική θεατρική παράσταση «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ». 

Η νέα παραγωγή  είναι υπό την αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης. Η μουσική επένδυση της παράστασης θα είναι από το φολκλόρ μουσικό συγκρότημα Νοριάνα (κέλτικη μουσική) και από τον μουσικό Νίκο Σπηλιώτη. Στο έργο την αφήγηση  επιμελείται η κα. Βίκυ Τσιανίκα  από το τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας .

5 διαφορετικούς κόσμους  από άκρως εντυπωσιακά ζωγραφικά σκηνικά θα παρακολουθήσουν οι μικροί μας φίλοι  όπου μαζί με τον ειδικό σύγχρονο φωτισμό θα μεταφερθούν στον μαγικό κόσμο του δέντρου της γνώσης .  

 

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παρακαλούμε τους συναδέλφους όπως δηλώσουν συμμετοχή και αριθμό ατόμων έως και την Πέμπτη 08 / 12 / 2016 στο e-mail: [email protected].

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics