Συμμετοχή των εργαζομένων της Ευρωπαϊκής Πίστης και της Alter Ego στο «Greece Race for the Cure»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη και η Alter Ego συμμετείχαν για πέμπτο συνεχόμενο έτος στον αγώνα «Greece Race for the Cure»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη και η Alter Ego συμμετείχαν για πέμπτο συνεχόμενο έτος στον αγώνα «Greece Race for the Cure», τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα που πραγματοποίησε με επιτυχία στις 25 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».
 
Τόσο η Ευρωπαϊκή Πίστη όσο και η Alter Ego, εκτός από Χορηγοί Υπηρεσιών, έδωσαν ηχηρό παρόν για άλλη μία χρονιά, με περισσότερες από 120 συμμετοχές, με σκοπό την ενίσχυση των προσπαθειών του Συλλόγου για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού και την ενημέρωση για πρόληψη και προαγωγή της έγκαιρης διάγνωσης.
 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, με την παρουσία 30.000 ατόμων, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στο σκοπό του Συλλόγου, είτε τρέχοντας μια διαδρομή 5 χλμ., είτε περπατώντας μία διαδρομή 2 χλμ.
 
Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τη δύσκολη αλλά αισιόδοξη προσπάθεια του Συλλόγου, με στόχο την ελπίδα, την εξάλειψη του φόβου και την ενημέρωση που σώζει ζωές.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics