Συνάντηση δικτύου πωλήσεων Prime

Η Prime Insurance πραγματοποίησε την πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση της, με τα Στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων του Νομού Αττικής.

Η Prime Insurance πραγματοποίησε την πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση της, με τα Στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων του Νομού Αττικής.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου, με περισσότερους από 300 Συνεργάτες Πωλήσεων και παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Demco κ. Δημήτρη Κοντομηνά, τα στελέχη της Εταιρίας από Ελλάδα και Κύπρο,  ανέπτυξαν τα στρατηγικά τους σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης της Εταιρίας, τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ο κ. Δ. Κοντομηνάς περιέγραψε αφενός το όραμα του για την Prime Insurance και αφετέρου τόνισε την τεράστια σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης στον τομέα της υγείας, την εποχή που η χώρα μας βάλλεται από την σκληρή οικονομική και κοινωνική κρίση.

Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν και τα νέα προϊόντα Υγείας, Prime VIP και Prime BEST, που αποτελούν τις νέες δυναμικές προτάσεις της Εταιρίας προς το καταναλωτικό κοινό και οι οποίες με αυξημένες παροχές και προσιτά ασφάλιστρα,  αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Η Prime Insurance καινοτομεί, πρωτοπορεί, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics