Σύνδεσμος ΑΕ – ΕΠΕ: Μέθοδοι χρηματοδότησης επιχειρήσεων

Ο Σύνδεσμος ΑΕ και ΕΠΕ πραγματοποιεί στις 17 Μαρτίου και ώρα 7 μμ εκδήλωση με θέμα Μορφές Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (οδός Πανεπιστημίου 16, β’ όροφος) και ώρα 7 μμ.

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των επιχειρήσεων για ρευστότητα, ο Σύνδεσμος ΑΕ και ΕΠΕ πραγματοποιεί στις 17 Μαρτίου και ώρα 7 μμ εκδήλωση με θέμα Μορφές Χρηματοδότησης Επιχειρήσεων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (οδός Πανεπιστημίου 16, β’ όροφος) και ώρα 7 μμ.


Παρουσιάσεις θα γίνουν στα θέματα  Εισαγωγή  Επιχειρήσεων Σε Χρηματιστηριακή Αγορά  (Εναλλακτική Αγορά και ENA-ΣΤΕΠ του ΧΑΑ, Αγορά Νέο-αναπτυσσόμενων Εταιριών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου,  AeRO, Αγορά Νεοφυών και Μικρομεσαίων Εταιριών του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου και άλλα)  &  Private Equity & Crowdfunding  (τι είναι το private equity – κατηγορίες, ανάπτυξη και νέες τάσεις, λειτουργία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρόσβαση στο private equity, τι είναι το  equity crowdfunding).

Ομιλητές θα είναι ο κ. Βασίλειος Μάργαρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΔΣ της Capital Markets Experts Α.Ε. και ο κ. Ηλίας Τσαούσης, Δικηγόρος, Δικηγορική Εταιρεία Βγενόπουλος και Συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την

κα Στέλλα Μηλιώτη, τηλ. 210-36.20.274 και 210-36.36.326 * email: [email protected]

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics