ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Σ.Ε.Μ.Α.)

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.) είναι ένα επαγγελματικό σωματείο με μέλη του 77 Μεσίτες Ασφαλίσεων, νομικά και φυσικά πρόσωπα από όλη την Ελλάδα.

Παπαδιαμαντοπούλου 24Γ- 115 28 Αθήνα
Τηλ. 210 7792171, fax: 210 7717180

Web : www.sema.gr
e-mail : [email protected]

 

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.) είναι ένα επαγγελματικό σωματείο με μέλη του 77 Μεσίτες Ασφαλίσεων, νομικά και φυσικά πρόσωπα από όλη την Ελλάδα.

Το συλλογικό όργανο των Μεσιτών Ασφαλίσεων, βρίσκεται σε διαρκή διάλογο με την πολιτεία, τις εποπτικές αρχές, τις ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και με αρμόδιους φορείς του εξωτερικού, αλλά και με τα θεσμοθετημένα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την αναβάθμιση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, τον εκσυγχρονισμό του κλάδου και την τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης της ελληνικής κοινωνίας.

Στους στρατηγικούς στόχους του ΣΕΜΑ περιλαμβάνεται, επίσης, η ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών για την υποβολή προτάσεων προς την πολιτεία με στόχο την αναθεώρηση ή την αναμόρφωση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, προς εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς.

Στην πορεία των 25 χρόνων της δραστηριότητάς, του ο Σύνδεσμός μας έχει συμβάλει στην εξύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα επιχειρηματία και καταναλωτή, καθώς και στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Τα Μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. έχουν καθοριστικό ρόλο στην ανάληψη και διαχείριση των πιο πολύπλοκων ασφαλιστικών κινδύνων, διαπραγματεύονται την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καταναλωτών, συνεργαζόμενοι με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και με τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες του κόσμου. Λειτουργούν ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι για τις επιχειρήσεις και προσφέρουν τη δυνατότητα ενός ασφαλούς περιβάλλοντος σε κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics