Συνεργασία ΕΙΑΣ με ALBA & SOCIALAB

Το ΕΙΑΣ επεκτείνει τη συνεργασία του με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και σε συνεργασία και με την Socialab σχεδιάζει και υλοποιεί το καινοτόμο και απολύτως σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Diploma in Digital Marketing

DIPLOMA IN DIGITAL MARKETING FOR INSURANCE PROFESSIONALS


Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) επεκτείνει τη συνεργασία του με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και σε συνεργασία και με την Socialab σχεδιάζει και υλοποιεί στην εποχή της ψηφιοποίησης το νέο, καινοτόμο και απολύτως σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Diploma in Digital Marketing for Insurance Professionals”.
 
Η συνεργασία των τριών οργανισμών έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στην ακόμα καλύτερη σύνδεση των στελεχών ασφαλιστικών εταιριών αλλά και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με την ασφαλιστική τους εργασία, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την εκπαίδευση στον τομέα του Digital Marketing στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνενώνουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο των ασφαλειών. 
 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, που δραστηριοποιείται και συμμετέχει στο σχεδιασμό, την εφαρμογή, τη μέτρηση του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς και στις στρατηγικές και τακτικές που ακολουθούνται στις διάφορες επιχειρήσεις. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία και σε στελέχη όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ προσδοκώντας στην απόκτηση αντίστοιχων γνώσεων, δεξιοτήτων και ευκαιριών, ικανών για να  ακολουθήσουν μία καριέρα στο χώρο αυτό.
 

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το 6 εβδομάδων πρόγραμμα είναι διάρκειας 60 συνολικά εκπαιδευτικών ωρών, από τις οποίες οι 44 εκπαιδευτικές ώρες είναι με φυσική παρουσία στην τάξη (δύο απογεύματα την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, 17:00–20:15), ενώ οι υπόλοιπες 16 ώρες είναι διαδικτυακής εκπαίδευσης μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας e-learning. Στο τέλος του προγράμματος προβλέπεται μία σύντομη on line εξεταστική διαδικασία πιστοποίησης των γνώσεων που αποκτήθηκαν, η επιτυχία στην οποία θα τους οδηγήσει στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης από το ALBA, την Socialab και το ΕΙΑΣ.
 
Τα μαθήματα ξεκινούν στις 18/10 και ολοκληρώνονται στις 29/11. Το πρόγραμμα θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου ΑLBA, στην οδό Ξενίας 6-8, Πλ. Μαβίλη (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).
 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η δομή του Digital Marketing Workshop περιλαμβάνει τα εξής 10 μαθήματα: Introduction to Digital Marketing, Email Marketing, Social Media Marketing, Search Engine Marketing & PPC, Search Engine Optimization (SEO), Analytics, Mobile Marketing, Digital Display Advertising, Strategy & Planning, Marketing at the service of Digital.
 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι διδάσκοντες του Προγράμματος είναι στελέχη με υψηλή εξειδίκευση στο αντικείμενο ευθύνης τους και τουλάχιστον 5ετή επαγγελματική εμπειρία σε καμπάνιες μεγάλων brands έχοντας υψηλές αξιολογήσεις τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο σε αντίστοιχα προγράμματα.
 
Εισηγητής και Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SOCIALAB. Οι υπόλοιποι εισηγητές του προγράμματος είναι οι κ.κ. Τάσος Βελιάδης, Partner and Business Unit Director της SOCIALAB, Μάνος Βαλάσης, Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής της SOCIALAB και Γιάννης Αρμπής, Media Manager της SOCIALAB.
 

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οι εκπαιδευτικές μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν αποτελούν μερικές από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης που χρησιμοποιούνται από κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς παγκοσμίως. 
 
Πιο αναλυτικά, εκτός από τις διαλέξεις, θα αξιοποιηθεί μία πληθώρα τεχνικών και μεθόδων εκπαίδευσης (π.χ. διαδραστικά workshop με ερωτήσεις και απαντήσεις, ώστε να υπάρχει ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευομένων και προσαρμογή της γνώσης που αποκτάται στο αντικείμενο και την αγορά του πελάτη, σύγχρονες μελέτες περιπτώσεων – case studies, παρουσιάσεις κ.α.), οι οποίες έχουν ως στόχο την ευκολότερη και πληρέστερη κατανόηση και εμπέδωση του εκπαιδευτικού υλικού.
 
Μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικής ενότητας οι συμμετέχοντες  έχουν την δυνατότητα να δώσουν μία σύντομη εξέταση κατανόησης των γνώσεων που αποκτήθηκαν στην αντίστοιχη ενότητα που διδάχθηκαν, σε μια ειδικά διαμορφωμένη για το πρόγραμμα ηλεκτρονική πλατφόρμα προσομοίωσης όπου δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του εκπαιδευομένου και μπορεί να διεξάγεται σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμεί ο εκπαιδευόμενος. 
 
Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στην ελληνική γλώσσα, ενώ το εκπαιδευτικό υλικό και οι παρουσιάσεις που διανέμονται είναι στην αγγλική γλώσσα.
 

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για φυσικά πρόσωπα και για εργαζόμενους Εταιριών-Μελών ΕΙΑΣ: 800 €/ άτομο
 
Για τις Εταιρίες-Μέλη που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (3 ή περισσότερα άτομα), παρέχεται έκπτωση 10% και το κόστος διαμορφώνεται σε 720 €/ άτομο.
 
Για εργαζόμενους Εταιριών- μη Μελών ΕΙΑΣ: 900 € / άτομο
 
Τα δίδακτρα θα καταβληθούν σε δύο δόσεις, το 50% με την αίτηση εγγραφής και το 50% την περίοδο από 1 έως 8 Νοεμβρίου 2016.
 
Οι αιτήσεις εγγραφής των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα υποβάλλονται στο ΕΙΑΣ και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.
 
Έναρξη Μαθημάτων:  Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016
 

ΟΑΕΔ

Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ. Ο ΟΑΕΔ παρέχει στις Εταιρίες τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους, εκμεταλλευόμενες το 0,24% από τις εργοδοτικές εισφορές.
 
Για συμπληρωματικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΕΙΑΣ (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: [email protected] &  [email protected]).
 
Επίσης, για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το ακόλουθο link στο web site του ΕΙΑΣ: http://www.eias.gr/images/files/EIAS-ALBA-SOCIALAB_Diploma%20in%20Digital%20Marketing(2).pdf
 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics