Συνεργασία Europrotection με Αλληλασφαλιστικούς Συνεταιρισμούς και Arch Re

Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, τα Drive Care δημιούργησε και προωθεί η μεσιτική εταιρεία Europrotection σε συνεργασία με τους δύο Αλληλασφαλιστικούς Συνεταιρισμούς της Β. Ελλάδος και αμερικάνικη αντασφάλιση. Ο ιδιοκτήτης της κ. Γιώργος Παπαγιανόπουλος

Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, τα Drive Care δημιούργησε και προωθεί η μεσιτική εταιρεία Europrotection σε συνεργασία με τους δύο Αλληλασφαλιστικούς Συνεταιρισμούς της Β. Ελλάδος και αμερικάνικη αντασφάλιση. Ο ιδιοκτήτης της κ. Γιώργος Παπαγιανόπουλος ενημέρωσε σχετικά.

Περισσότεροι από 1500 ασφαλιστές έλαβαν επιστολή που τους ανακοινώνει την δραστηριοποίηση της μεσιτικής στην ασφάλιση του αυτοκινήτου με ένα πρόγραμμα δική της δημιουργίας.

Στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι :

 

«Στο γενικότερο θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για τις προοπτικές της Ελλάδας, σας ανακοινώνουμε την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον κορυφαίο Αμερικανικό όμιλο Arch Capital Group μέσω της μεγαλύτερης σε μέγεθος και διεθνή παρουσία αντασφαλιστικής εταιρίας του ομίλου, Arch Reinsurance Ltd (Arch Re).  
 
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σταθεί ο ένας στον άλλον και στα καλά αλλά και στα δύσκολα και γι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα που η επαγγελματική και ηθική αναγνώριση για όσα έχουμε πετύχει μαζί, βρίσκει στήριξη από μία παγκόσμια ασφαλιστική δύναμη.
 
Η στήριξη αυτή αφορά την καθολική αντασφάλιση από την Arch Re των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου DriveCare που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Β. Ελλάδος & Θεσσαλίας, τα οποία συμφωνήθηκε να διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Europrotection Insurance Brokers από την 1η Ιουλίου 2017.
 
Ο όμιλος Arch Capital Group ηγείται στον χώρο της Ασφάλισης και της Αντασφάλισης και είναι από τις 31/12/2016 ο μεγαλύτερος φορέας στον κόσμο στην Ασφάλιση Υποθηκών και όλες οι εταιρίες που τον απαρτίζουν κατατάσσονται σταθερά στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης από τους εγκυρότερους διεθνείς οργανισμούς.
 
Θεωρούμε ότι η σιγουριά που παρέχει αυτή η συνεργασία μακράς πνοής, θα επιτρέψει σε όλους μας να αναπτύξουμε τις πωλήσεις μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που απαιτούμε και χρειαζόμαστε εμείς και οι πελάτες μας.
 
Η εταιρία μας θα διατηρήσει τον ίδιο κανονισμό πωλήσεων που ισχύει για την έκδοση πιστοποιητικών Europrotection και θα σας σταλεί τις επόμενες ημέρες νέο σχετικό προσάρτημα της μεταξύ μας σύμβασης.  Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις διαδικασίες προσφορών και ασφάλισης στα νέα προγράμματα DriveCare».
 
Με εκτίμηση
 
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος
 
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics