Συνέχεια.. για ΕΧΙΝ, «Κανελλόπουλος- Αδαμαντιάδης», Εθνική

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Η εξέλιξη με την Εθνική της οποίας το 75% πέρασε στην ΕΧΙΝ, είναι ένα σημαντικό γεγονός που δίνει αφορμή για πολλές σκέψεις που σχετίζονται με την ασφαλιστική αγορά καθώς ο επενδυτής βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, έχει συνεργασία -συμμετοχική-  με την «Κανελλόπουλος –Αδαμαντιάδης» και συνεχίζει να επεκτείνεται.  

Είναι προφανές ότι η ΕΧΙΝ δείχνει εμπιστοσύνη και στον κλάδο -της ιδιωτικής ασφάλισης- και στους συνεργάτες της οι οποίοι ή συνέδραμαν στην υπόθεση της Εθνικής και θα συνδράμουν περαιτέρω στο μέλλον.
 
Αυτό που διακρίνεται είναι ότι μια νέα «ασφαλιστική δύναμη» εκκολάπτεται.  
 
ΕΧΙΝ, «Κανελλόπουλος Αδαμαντιάδης», AIG, Εθνική…
 
Το μέτωπο είναι ισχυρό και σαφώς οι άνθρωποι που ηγούνται δε θα αφήσουν να πάει χαμένη η ευκαιρία ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. Το γνωρίζουν και οι γνωστοί φιλόδοξοι «παίκτες» της αγοράς  οι οποίοι σήμερα βλέπουν ακόμα ένα ισχυρό πόλο κοινών συμφερόντων να δημιουργείται. Ο ανταγωνισμός θα διαρθρωθεί σε νέα δεδομένα.
 
Η μεγάλη ιστορία της ΕΘΝΙΚΗΣ, η βαθιά, συνετή και βεβαιωμένη γνώση της ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ, η υψηλή γνώση και εμπειρία της ΕΧΙΝ από άλλες αγορές που βρίσκονται μπροστά σε ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά και καινοτόμο, αποτελούν βάση για μεγάλα άλματα. Και σίγουρα η ανοικτή επενδυτική αντίληψη της CALAMOS Investments αποτελεί εχέγγυο εξελίξεων.
 
Θεωρείται βέβαιο ότι η ισχυρή αυτή «ομάδα» που αυτή την στιγμή έχει δημιουργηθεί βρίσκεται σε ετοιμότητα. Το μέλλον θα έχει νέες ιδέες, προοπτικές διαφορετικές για όλους -και την αγορά-.
 
Η νέα μεγάλη ασφαλιστική ομάδα, με συνδετικό κρίκο την ΕΧΙΝ έχει την ευκαιρία και διαθέτει ότι απαιτείται για να καινοτομήσει, να φέρει νέο αέρα και να δώσει το δικό της βήμα στην αγορά της ιδιωτικής ασφάλισης.
 
Η πρόκληση πράγματι είναι μεγάλη για όλους και θα πρέπει οι καρποί της συνεργασίας αυτής, και η επιτυχία που προεξοφλείται, να αποδοθούν στους ασφαλισμένους και τους εργαζόμενους. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics