Θ. Κατσιγιάννης: Άνοιγμα σε εταιρείες και Συντονιστές κάνει η GAMA HELLAS

Με «άνοιγμα» προς τις ασφαλιστικές εταιρείες για να γνωρίσουν καλύτερα και να αξιοποιήσουν τον εκπαιδευτικό πλούτο της GAMA, σχέδια εξωστρέφειας, και διεύρυνση της διοικητικής επιτροπής η Gama Hellas επιδιώκει να συντελέσει στην εκπαίδευση...

Του Γιάννη Βερμισσώ. 

Με «άνοιγμα» προς τις ασφαλιστικές εταιρείες για να γνωρίσουν καλύτερα και να αξιοποιήσουν τον εκπαιδευτικό πλούτο της GAMA, σχέδια εξωστρέφειας, και διεύρυνση της διοικητικής επιτροπής η Gama Hellas επιδιώκει να συντελέσει στην εκπαίδευση της ασφαλιστικής αγοράς και να συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Αυτά προκύπτουν από τη συζήτηση με τον κ. Θανάση Κατσιγιάννη, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του προέδρου της Gama Hellas από τον Ιούνιο έχοντας λάβει τη σκυτάλη διαδοχής από τον κ. Γιάννη Τοζακίδη.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Κατσιγιάννης, η Gama Hellas επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξή της. Γι' αυτό και έχει μια σειρά πρωτοβουλιών σε εξέλιξη προκειμένου να αποδώσει στην αγορά οφέλη και να ενισχύσει και τον λειτουργικό της ρόλο αξιοποιώντας την παγκόσμια εκπαιδευτική παρακαταθήκη της.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ GAMA HELLAS

Στο πλαίσιο αυτό στους πρώτους στόχους είναι  να διευρυνθεί η διοικητική της ομάδας (Board) και να συμπεριληφθούν και νέοι Συντονιστές από τις εταιρείες της αγοράς της Ελλάδας και της Κύπρου. «Για πρώτη φορά δημιουργούμε και μία θέση για ένα μέλος από την Κύπρο» τονίζει ο πρόεδρος της Gama Hellas επισημαίνοντας ότι αυτό έχει και σημειολογική και ουσιαστική σημασία. Ακόμα, συνεχίζει, στις επιδιώξεις μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι Συντονιστές να επωφεληθούν από τα όσα δίνει η Gama και να συμμετάσχουν στα συνέδρια που γίνονται στην Ελλάδα και την Αμερική.

Η συμμετοχή στελεχών πωλήσεων, η αύξηση του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών του κλάδου, και η διάχυση των όσων η GAMA προσφέρει σε μεγαλύτερο εύρος αποδεκτών στην ιδιωτική ασφάλιση, αποτελεί κομβικής σημασίας εξέλιξη, τονίζει ο κ. Κατσιγιάννης και εξηγεί: Πιστεύω ότι τα ασφαλιστικά δίκτυα είναι η βάση για το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης και η ανάπτυξή τους σχετίζεται άρρηκτα με τη δημιουργία, εξέλιξη και ενίσχυση των Συντονιστών (agency/unit managers).  Εάν θέλουμε περισσότερους και αποδοτικότερους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τότε σίγουρα χρειαζόμαστε και περισσότερους και καλύτερα εκπαιδευμένους Συντονιστές.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

Στόχος της Gama Hellas, επίσης στους άμεσους προς επίτευξη είναι και η μεγαλύτερη πρόσβαση στις ασφαλιστικές εταιρείες και αποδοχή από τα στελέχη τους. «Θέλουμε να αγκαλιάσουν οι εταιρείες της εκπαιδευτική δυναμική της GAMA και να παροτρύνουν τα στελέχη τους να συμμετάσχουν στα Συνέδριά μας στην Ελλάδα και την Αμερική» τονίζει ο κ. Κατσιγιάννης εστιάζοντας στην ουσιαστική γνώση που λαμβάνει ένας επαγγελματίας από τη συμμετοχή του στα Συνέδρια, την οποία γνώση στη συνέχεια την μεταδίδει στην αγορά προς όφελος του κλάδου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της GAMA σύμφωνα με το σχέδιο ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά θα παρουσιαστούν στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο και θα αναλυθεί στους υπεύθυνους το πώς μπορούν τα στελέχη τους να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση όπως δομείται από την Gama.

Έλληνες και Aμερικάνοι εισηγητές  θα στηρίξουν την πρωτοβουλία εφόσον αναπτυχθεί ενδιαφέρον. Ήδη έχουν γίνει σχετικές επαφές και έχει αποτυπωθεί ενδιαφέρον.

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics