Το ΕΕΘ καμπάνια στήριξης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Του Γιάννη Βερμισσώ Με ραδιοφωνική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σταρόβα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης..

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με ραδιοφωνική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σταρόβα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, παροτρύνει τους καταναλωτές να απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές (ασφαλιστές) για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Εστιάζει η καμπάνια στο να αντιστέκονται οι καταναλωτές σε πιέσεις Τραπεζών και πρακτικές αθέμιτες με τις οποίες ωθούνται οι καταναλωτές να αγοράσουν ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του δικτύου των υποκαταστημάτων τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός κΔημήτρης Σταρόβας, με την χαρακτηριστική φωνή και το ύφος του επισημαίνει προς τους καταναλωτές ότι δεν θα πρέπει να υποκύπτουν σε αυτές τις πρακτικές.

Το κείμενο του διαφημιστικού σποτ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ έχει ως εξής:

«- (Σταρόβας): Καλημέρα σας, ενημέρωση βιβλιαρίου θέλω.

Τραπεζικός υπάλληλος: Αμέσως, δώστε μου το βιβλιάριο σας. Αλλά έχετε δει τα καινούργια μας ασφαλιστικά προγράμματα;

Εσείς έχετε δει τον Ασφαλιστή μου; Είναι ένας τύπος ψηλός, με εκτόπισμα, συνεπής και μάγκας, φτυστός εγώ. Και πάνω απ’ όλα ξηγιέται σπαθί.

Ξέρετε…

Ξέρω, ξέρω. Εγώ Ασφαλιστή δεν αλλάζω.

Εκφώνηση: Ο Ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι ο δικός σας άνθρωπος. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης- Σύνδεσμοι Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Στο παρακάτω link θα βρείτε το διαφημιστικό σποτ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) για τους ασφαλιστές.

http://www.insuranceforum.gr/eidhseis/%CE%B7-%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics