Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Πλευρό της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Πλευρό της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας.

Το πρωτότυπο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ), με την υποστήριξη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και του AmericanHellenic Chamber of Commerce αλλά και την πολύτιμη χορηγία κορυφαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής οικονομίας ξεκινά το τέταρτο κύκλο του στην Αθήνα τον Νοέμβριο 2017.

Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο στην προώθηση της καινοτομίας και εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και μετά την επιτυχημένη πορεία των τριών πρώτων κύκλων του προγράμματος, συνεχίζει, προσφέροντας στήριξη και τεχνογνωσία σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι δυνητικοί επιχειρηματίες θα παρακολουθήσουν 115 εκπαιδευτικές ώρες στοχευμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και έμπειρα στελέχη της αγοράς με ένα συμβολικό κόστος εγγραφής 250€. Το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο, αξιολογείται από επιστημονική επιτροπή και βραβεύεται με 3.000€ χρηματικό έπαθλο.

Βασικές ενότητες του εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τους εν δυνάμει επιχειρηματίες είναι τα οικονομικά, η χρηματοδότηση, οι επενδύσεις, το μάρκετινγκ, οι πωλήσεις, η επώνυμη πολιτική (branding), η επιχειρηματική στρατηγική, τα νομικά και φοροτεχνικά θέματα της επιχείρησης καθώς και τα υφιστάμενα χρηματοδοτικά προγράμματα νεοφυών επιχειρήσεων όπως και η εκπόνηση του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος: http://epefa.econ.uoa.gr, να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ή να τηλεφωνούν στο 210 368 9460 (-9462).

Εσείς έχετε την ιδέα,

το Πανεπιστήμιο σας προσφέρει απλόχερα τη γνώση να την κάνετε πράξη!

Αδράξτε την ευκαιρία!

Αιτήσεις: Έως Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Έναρξη προγράμματος (1ο μάθημα): Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Ολοκλήρωση μαθημάτων: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Λήξη προγράμματος / Παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων: Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics