Βράβευση συνεργατών και νέα γραφεία της MLP

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου η εταιρεία MLP "pf my life partners" πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της συνδυάζοντάς την με τα εγκαίνια του νέου χώρου των γραφείων της στην Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι.

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου η εταιρεία MLP "pf my life partners"  πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της συνδυάζοντάς την με  τα εγκαίνια του νέου χώρου των γραφείων της στην Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών : ο CEO της EUROLIFE κ. Αλ.  Σαρηγεωργίου , ο CEO της Generali κ. Πάνος Δημητρίου ο κ. Δελένδας Νικόλαος γενικός διευθυντής της Eurolife, ο Κ. Βουγιουκλίδης Στυλιανός διευθυντής πωλήσεων της Ergo, ο Κ. Παπαδόπουλος Αντώνης εμπορικός διευθυντής της AIG   , η κ. Γιαννιού Ναταλία διευθύντρια πωλήσεων της Interasco, και  o κ. Σωτηράκος Μιχάλης γενικός διευθυντής πωλήσεων NN. Επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , ο κ. Παλαιολόγος Δούκας, και ο δήμαρχος του Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MLP κ. Περικλής Φαραός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, και μοιράστηκε τους νέους στόχους για το 2018.

Επιπλέον ευχαρίστησε, φίλους, συνεργάτες και τις εταιρείες που εδώ και 4 χρόνια στηρίζουν το όραμα της MLP και βοηθούν ο καθένας με την σειρά του στην είσοδο νέων συνεργατών. Τέλος συνεχάρη όλους τους συνεργάτες που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά δίνοντας ώθηση και κίνητρο στους νέους ανθρώπους να οραματιστούν και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics