Χορηγία ασφάλισης οχημάτων από την INTERAMERICAN

Σημαντικής αξίας για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", οικονομικά και λειτουργικά, είναι η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης από την INTERAMERICAN του διαρκώς αυξανόμενου στόλου των οχημάτων του οργανισμού.

Σημαντικής αξίας για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", οικονομικά και λειτουργικά, είναι η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης από την INTERAMERICAN του διαρκώς αυξανόμενου στόλου των οχημάτων του οργανισμού.
 
Ήδη, τα ασφαλισμένα οχήματα έχουν φθάσει τα 99 και η εταιρεία, πέρα από τη χορηγία των ασφαλίστρων, έχει καλύψει και τις ζημιές αστικής ευθύνης που έχουν προκύψει κατά την πολυετή υποστηρικτική συνεργασία.
 
Η ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων αφορά, ειδικότερα, σε 10 ασθενοφόρα, 46 επιβατικά, 21 φορτηγά, 9 λεωφορεία, 4 ρυμουλκά, 6 δίκυκλα και 3 ιδιαιτέρων χρήσεων: ειδικού τύπου, φορτηγού με ρυμουλκό και τρακτέρ με ρυμουλκό.
 
Παράλληλα σε ετήσια βάση, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει και άλλες πρωτοβουλίες υποστήριξης του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" -ασφάλιση εκδηλώσεων, φιλοξενία παζαριών- αναδεικνύοντας και την εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων της.
 
Η εταιρεία εγγράφει την εν λόγω συνδρομή στο πλαίσιο του ευρύτερου, έμπρακτου ενδιαφέροντος για τα Δικαιώματα του Παιδιού και των δεσμεύσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, ακολουθώντας σχετικές αρχές ( UN Global Compact), υιοθετώντας οικουμενικούς στόχους (SDGs) σε τοπικό επίπεδο και συνεργαζόμενη με φορείς αναγνωρισμένου κοινωνικού έργου.
 
Επισημαίνεται ότι "Το Χαμόγελο του Παιδιού", εδώ και 22 χρόνια, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που είναι θύμα κακοποίησης, εξαφάνισης, με προβλήματα υγείας ή βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας. Φέτος, κατά το πρώτο εξάμηνο, στήριξε 60.543 παιδιά και τις οικογένειές τους "με γνώμονα την αξιοπρέπειά τους", όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού, Κ. Γιαννόπουλος κατά την πρόσφατη απολογιστική συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο.
 
"Το Χαμόγελο του Παιδιού", με εξειδικευμένο προσωπικό 487 ατόμων και 2.381 εθελοντές, ανταποκρίνεται με υπηρεσίες συμβουλευτικής για θέματα ανηλίκων μέσω της "Ευρωπαϊκής Γραμμής Υποστήριξης 116111" και επιλαμβάνεται περιστατικών για παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο (εξαφάνιση, κακοποίηση, εγκατάλειψη κ.ά. λόγοι), έχοντας διαρκώς ανοιχτή την "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056".
 
Στα 10 Σπίτια του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα μεγαλώνουν 296 παιδιά, ενώ συνεχίζεται η υποστήριξη 57 ενηλίκων, πλέον, ατόμων. Ακόμη, παρέχονται σε παιδιά και θεραπευτικές υπηρεσίες από τη διεπιστημονική ομάδα που στελεχώνει το "Σπίτι του Παιδιού", ενώ οργανώνονται διαδραστικές εκπαιδευτικές παρεμβάσεις σε σχολεία για θέματα που απασχολούν τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και πραγματοποιείται προληπτική ιατρική σε παιδιά με 3 κινητές ιατρικές μονάδες που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics