Ydrogios Asfalistra App: Η έξυπνη εφαρμογή της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» για το όχημα και τον οδηγό

Το “Ydrogios Asfalistra App” είναι η έξυπνη και χρηστική εφαρμογή της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» για κινητά και tablets, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, εύκολα, γρήγορα και από οποιοδήποτε σημείο, να υπολογίσει τα ασφάλιστρα του οχήματός του και να

Το “Ydrogios Asfalistra App”  είναι η έξυπνη και χρηστική εφαρμογή της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» για κινητά και tablets, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, εύκολα, γρήγορα και από οποιοδήποτε σημείο,  να υπολογίσει τα ασφάλιστρα του οχήματός του και να εντοπίσει τους κοντινότερους σε αυτόν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της εταιρείας, για την περαιτέρω εξυπηρέτησή του.

Η εφαρμογή εμπλουτίσθηκε πρόσφατα με νέες δυνατότητες προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών και υπηρεσιών που αφορούν το όχημα και τον οδηγό, μεταξύ αυτών:

  • Συμβουλές σε περίπτωση ατυχήματος και άμεση κλήση των υπηρεσιών βοήθειας, Φροντίδα Ατυχήματος, Επείγουσα Αερομεταφορά, κ.α.
  • Εύρεση Συνεργαζόμενων Συνεργείων ανά νομό και τύπο/μάρκα οχήματος, για επισκευή οχήματος του πελάτη, μετά από ατύχημα, χωρίς κόστος, μέσω της υπηρεσίας «Φροντίδα Επισκευής Οχήματος».
  • Άμεση Ηλεκτρονική Πληρωμή Ασφαλίστρων, με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα, με δυνατότητα άτοκων δόσεων, μέσω της υπηρεσίας YdrogiosPayOnline.

Επίσης:

  • Εύρεση και άμεση επικοινωνία με τα Υποκαταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα 
  • Ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή δωρεάν από την ιστοσελίδα της «Υδρόγειος Ασφαλιστική» www.ydrogios.gr και, εναλλακτικά, απευθείας από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Google  – play.google.com , Apple –itunes και Microsoft – www.windowsphone.com, κάνοντας αναζήτηση με τις λέξεις Ydrogios ή Asfalistra.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics