2.450 μερίδες φαγητό ετοιμάστηκαν από τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε. σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης  αποφάσισε να συνεχίσει, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, την ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση, οι εθελοντές του Συνδέσμου με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για προσφορά, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 2.450 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, επιλέχθηκαν οι φορείς που ωφελήθηκαν της δράσης του ΣΕΣΑΕ, οι οποίοι είναι :

  • Το Ίδρυμα Γαλήνη, το οποίο ήταν αποδέκτης 200 μερίδων.

 

  • Ο Φάρος Ελπίδας, ο οποίος ήταν αποδέκτης 500 μερίδων.

 

  • Τη Δομή Στάση Ζωής, η οποία ήταν αποδέκτης 600 μερίδων.

 

  • Ο Σύλλογος «Πειραιάς Αλληλεγγύη σε όλους», ο οποίος ήταν αποδέκτης 300 μερίδων.

 

  • Οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ», η οποία ήταν αποδέκτης 100 μερίδων.

 

  • Ο Δήμος Καματερού – Αγίων Αναργύρων, ο οποίος ήταν αποδέκτης 100 μερίδων.

 

  • Ο Όμιλος Unesco Πειραιώς & Νήσων, ο οποίος ήταν αποδέκτης 650 μερίδων.

 

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Τους αξίζει ένα  μεγάλο μπράβο για την παρουσία, τη διάθεση και την εργασία τους !

Οι εθελοντές του Συνδέσμου, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, προσβλέποντας σε μεγαλύτερο στόχο μερίδων φαγητού και σε μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους Χορηγούς, όπως και στην «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» και το  «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα, για ακόμη μια φορά την προσπάθεια αυτή.

 

 

 

 

Χορηγοί Σ.Ε.Σ.Α.Ε. :

  • “HOWDEN HELLAS S.A.” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “ERGO”, “EUROLIFE FFH”– Χρυσοί Χορηγοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

 

Χαρά Ανέστη, Γραμματέας Δ.Σ., Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 3334117

 

Αγγελική Μπαμπαλούκα, Head of Partnerships, Οργάνωση ΓΗ

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 210 2325380

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών είναι σωματείο φυσικών προσώπων με μέλη του πάνω από 350 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.  Αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τη δυνατότητα συνεισφοράς  στην κοινωνία, ο Σύνδεσμος, μεταξύ άλλων, αναπτύσσει πρόγραμμα δράσεων που περιλαμβάνει την προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την ενθάρρυνση του εθελοντισμού.

 

Λίγα λόγια για ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το  ΜΠΟΡΟΥΜΕ, είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Λίγα λόγια για την Οργάνωση ΓΗ

Η Οργάνωση ΓΗ είναι μια ελληνική, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010. Στόχος  της η εδραίωση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως αυτή ορίζεται από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας βιωματική μη τυπική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Οι δράσεις της, προτείνουν ένα νέον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ οικονομίας, κοινωνίας και περιβάλλοντος, αποτελώντας ένα ζωντανό παράδειγμα ενός αειφόρου τρόπου σκέψης και λειτουργίας για έναν βιώσιμο πλανήτη.

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics