ΕΕΑΕ: Χαιρετίζει την ανακοίνωση της ΕΑΔΕ που καταγγέλλει συκοφαντικές επιθέσεις

 

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, ΕΕΑΕ, χαιρετίζει την ανακοίνωση της ΕΑΔΕ, με την οποία καταγγέλλεται η κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική επίθεση που δέχεται από μία απομονωμένη μειοψηφία  και συντάσσεται απολύτως με όσα αναφέρει στο κείμενό της.

Τέτοιες πράξεις, που προέρχονται από μεμονωμένα άτομα, τα οποία χρησιμοποιούν την ελευθεριότητα που τους παρέχει το διαδίκτυο για να στρέφονται με προσωπικές βολές εναντίον όσων διαθέτουν το κύρος και την ικανότητα να σηκώνουν το βάρος της υπεράσπισης των συμφερόντων του κλάδου, απομονώνονται από το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου  και πέφτουν στο κενό.

Αντιλαμβανόμαστε την εναγώνια καθημερινή προσπάθεια για απόσπαση μεριδίου στην ενημέρωση, αλλά οι μέθοδοι αυτές δεν μπορούν να έχουν απόδοση όταν απευθύνονται σε Συναδέλφους που διαθέτουν ήθος, λογική  και ικανότητα να διακρίνουν την αλήθεια από την εμμονική διαστρέβλωση των γεγονότων.

H Αγορά μας είναι αρκετά μεγάλη για να βρίσκει ο καθένας τη θέση του, αλλά και αρκετά μικρή για να αποτυπώνει το στίγμα που αφήνει ο καθένας πίσω του.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics