Πράξη προς μίμηση η επιλογή της ΕΥΡΩΠΗ να στηρίξει την εκδήλωση της Save a Greek Stray

του Γιάννη Βερμισσώ

Μια σημαντική επιλογή, προς μίμηση,  είναι αυτή του κ. Νίκου Μακρόπουλου να ξεφύγει η εταιρεία του από τις γνωστές υποστηρικτικές δράσεις (ΕΚΕ) και να περάσει σε νέες  διαφορετικές περιοχές όπου και πολιτισμό δείχνουν, και η ευαισθησία κυριαρχεί, και εκπαιδευτικό απόηχο έχουν.

Η ΕΥΡΩΠΗ στήριξε ως κύριος χορηγός το Annual Party της Save a Greek Stray και της κυρίας Εριέττας Κούρκουλου Λάτση και ο κ. Μακρόπουλος ανέφερε πώς “ευελπιστούμε με την κίνησή μας αυτή, η Ευρώπη Ασφαλιστική να  ενδυναμώσει το δύσκολο έργο της Save a Greek Stray για εύρεση αναδόχων και υιοθεσίας των αδέσποτων φίλων μας”.

Ακόμη τόνισε ότι : «Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, καλλιεργούν την αγάπη για τα αδέσποτα ζώα. Αποτελούν έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν την ζωοφιλική συνείδηση και τον σεβασμό για τη ζωή των κατοικίδιων συντροφιάς. Η ανεξάντλητη αγάπη μου για τα ζώα και η μεγάλη μου επιθυμία να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για την υιοθεσία ζώων μέσω της  Save a Greek Stray με οδήγησε στην απόφαση η Ευρώπη Ασφαλιστική να συμμετέχει ως κύριος χορηγός στην σημερινή εκδήλωση”.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση δράσεων που αφορούν την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, κάτι με το οποίο ασχολείται η Save a Greek Stray δίνοντας στα αδέσποτα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας.

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics