Άκης Αγγελάκης: Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή!

Ένα μήνυμα προς κάθε άνθρωπο, επαγγελματία, που ενδιαφέρεται να κάνει μια νέα αρχή αποστέλλει μέσα από το άρθρο του και τα ανάλογα σεμινάρια που πραγματοποιεί ο κ.  Άκης Αγγελάκης*. Το παρακινητικό άρθρο έχει ως εξής:

Του Άκη Αγγελάκη

“Αγαπητέ φίλε και φίλη

Μήπως…

Έχεις βαρεθεί να σε εκμεταλλεύονται οι άλλοι και να ζεις χωρίς να μπορείς να διεκδικήσεις όλα όσα επιθυμείς και σου αξίζουν;

Νιώθεις ότι έχεις φυλακιστεί σε μια δουλειά ή μια σχέση που σε απαξιώνει, σε μειώνει και σε κακοποιεί συναισθηματικά και ψυχολογικά;

Φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες και συγγενείς σε θεωρούν τον «τελευταίο τροχό της αμάξης» και σε έχουν αφήσει στο περιθώριο κάθε ομαδικής δράσης, ενέργειας και δημιουργίας;

Θυμώνεις και θλίβεσαι επειδή αισθάνεσαι ότι η ζωή σου φεύγει χωρίς εσύ να μπορείς να αφήνεις το δικό σου αποτύπωμα και συνεισφορά σε όλα όσα σου συμβαίνουν;

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια νέα αρχή!

 Η ικανότητα να μπορείς να ορθώνεις το παράστημα σου, να

διεκδικείς όλα όσα σου αξίζουν και να λες τα “όχι” σου, βάζοντας τα δικά σου όρια σε ανθρώπους και καταστάσεις είναι ταυτόχρονα, δικαίωμα και υποχρέωση σου.

Δικαίωμα απέναντι στον εαυτό σου, τους στόχους, τα όνειρα και το μέλλον σου.

Υποχρέωση απέναντι σε όλους εκείνους που σε αγαπούν, σε νοιάζονται, ακολουθούν τις αποφάσεις σου, εξαρτώνται από αυτές και από σένα.

Γι’ αυτό κι εσύ ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις αυτή την ικανότητα και να την εφαρμόζεις καθημερινά στη ζωή, στη δουλειά και στις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους!

ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να επιτύχεις κανένα σου στόχο αν συμβιβάζεσαι, υποκύπτεις, φοβάσαι να διεκδικήσεις και να αντισταθείς κάθε φορά που ένας άλλος άνθρωπος προσπαθεί να επιβάλει επάνω σου όλα εκείνα που ξέρεις ότι είναι άδικα, παράλογα και σε μειώνουν ψυχικά, συναισθηματικά, πνευματικά και επαγγελματικά.

Γι’ αυτό, δυνάμωσε τον εαυτό σου και φρόντισε να μη γίνεσαι “εύκολος στόχος” στα χέρια κανενός επίδοξου “βιαστή” των ονείρων και του πεπρωμένου σου!

Κάνε το πρώτο βήμα τώρα

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις ο ήρωας που θέλεις να θυμούνται τα παιδιά σου! 

Μην περιμένεις να μετανοήσεις για όλα όσα δεν έκανες ενώ μπορούσες! 

Για όλα εκείνα που δεν πήρες από τη ζωή ενώ ήταν στο χέρι σου να τα ζητήσεις, να τα διεκδικήσεις και να τα κατακτήσεις! 

Η ζωή είναι πολύ όμορφη και πολύ σύντομη για μην μοιράζεται μαζί σου τα όμορφα και πλούσια δώρα της που διαθέτει σε όλους εκείνους που τα διεκδικούν! 

Γίνε ένας από αυτούς τώρα! 

Γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη να τη σπαταλάς περιμένοντας τους άλλους να σου δώσουν όλα εκείνα που εσύ πρώτος δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να διεκδικήσεις!

Στις επιτυχίες σου!”

Άκης Αγγελάκης LLM, SAC Dip.,
Authorized Trainer, Counselor, Business & Life Coach,
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκδότης, Συγγραφέας. 
 Σύμβουλος Συνθετικής Προσέγγισης
Business & Life Training, Εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑης Αγγελάκης LLM, SAC Dip.,
210-2512988 & 210-2584880 Fax 210-2512988
www.akis-angelakis.com

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics