Άμεση αποζημίωση της Creta Farms στην Κρήτη με 9.150.000 ευρώ

Η πρόσφατη πυρκαγιά στις αποθήκες του εργοστασίου της Creta Farms στο Ρέθυμνο θα μπορούσε να απειλήσει τη βιωσιμότητα της μεγαλύτερης εταιρείας του κλάδου, εάν δεν υπήρχε η πρόνοια της διοίκησης για την ενδεδειγμένη ασφαλιστική κάλυψη.

Η πρόσφατη πυρκαγιά στις αποθήκες του εργοστασίου της Creta Farms στο Ρέθυμνο θα μπορούσε να απειλήσει τη βιωσιμότητα της μεγαλύτερης εταιρείας του κλάδου, εάν δεν υπήρχε η πρόνοια της διοίκησης για την ενδεδειγμένη ασφαλιστική κάλυψη.

Η κυρία Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMAΣυγχρόνως, καθοριστικός παράγοντας στη γρήγορη ανάκαμψη της εταιρείας από την πυρκαγιά, υπήρξε ο σωστός συντονισμός όλων των μερών που εμπλέκονται στην αποζημίωση, δηλαδή των ασφαλιστικών εταιρειών, των πραγματογνωμόνων και των τεχνικών συμβούλων, αλλά και των αρμοδίων διευθύνσεων και λειτουργιών της ίδιας της επιχείρησης.

Το συντονισμό όλων των παραπάνω είχε η εταιρεία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA, η οποία, σε συνεργασία με τους δυο επιχειρηματίες Μάνο και Τάκη Δομαζάκη, αλλά και τις 5 ασφαλιστικές εταιρείες που ασφαλίζουν το Εργοστάσιο, Groupama, Εθνική, Ευρώπη, Generali και Αγροτική, κατάφεραν η ζημιά να αποζημιωθεί στο χρόνο ρεκόρ των 3 μηνών και στο ποσό των 9.150.000 €.

Ο κ. Μάνος Δομαζάκης, μετά την εκταμίευση της αποζημίωσης και αφού ευχαρίστησε τις ασφαλιστικές εταιρίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, σχολίασε: «Στην περίπτωσή μας, επιβεβαιώθηκε ότι τα ασφάλιστρα που πληρώναμε τόσα χρόνια ήταν επένδυση, που τώρα απέδωσε τα μέγιστα», καταλήγοντας: «είμαστε ευτυχώς προνοητικοί που σε συνεργασία με την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA ασφαλίσαμε την απώλεια των κερδών μας».

Η κυρία Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA,  δήλωσε: «Σε μια σωστή ασφάλιση είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία του πελάτη με τον μεσίτη του. Στην περίπτωση της CretaFarms, αυτή ήταν εξαιρετική. Χρειάζεται από την πλευρά τού επιχειρηματία η διορατικότητα να αντιληφθεί τις επιπτώσεις μιας σοβαρής ζημιάς στο μέλλον της επιχείρησής του, ώστε να αξιοποιήσει σωστά τις συμβουλές και προτάσεις του μεσίτη του και να αγοράσει τα κατάλληλα ασφαλιστικά προϊόντα, που θα τον προστατεύσουν πραγματικά στα δύσκολα».

 

 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics