Ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία του ΣΕΜΑ ο Γιώργος Καραβίας

 

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Καραβίας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα, που αναδείχθηκε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Συνδέσμου, συνεδρίασε προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και στο πλαίσιο αυτού, επανεξελέγησαν: αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Κούμπας, γενική γραμματέας η κα Ευγενία Καφφετζή και ταμίας ο κ. Κωστής Αλφιέρης. 

Υπενθυμίζεται ότι ως μέλη στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΜΑ συμμετέχουν ο κ. Θεοφάνης Παπανικήτας, ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, η κα Θεοδώρα Οικονομοπούλου, η κα Βασιλική Δράκου και ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, με αφορμή την επανεκλογή στη θέση του προέδρου του ΣΕΜΑ, ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την υποστήριξή τους και δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του για την ενίσχυση του θεσμού του Μεσίτη Ασφαλίσεων. Όπως τόνισε ο ίδιος, «στις προτεραιότητες της επόμενης διετίας περιλαμβάνονται η ομαλή προσαρμογή των μεσιτών ασφαλίσεων στο νέο εποπτικό περιβάλλον, η ανάληψη νέων δράσεων ενίσχυσης της ασφαλιστικής παραγωγής, η συνδρομή του κλάδου σε κάθε πρωτοβουλία της αγοράς προς τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα πολίτη και η εξασφάλιση ενός εποικοδομητικού και πάνω απ’ όλα ειλικρινούς διαλόγου με την πολιτεία, για την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα των μεσιτών ασφαλίσεων».

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics