Ασφάλιση αυτοκινήτου σε 1 λεπτό… από την Tesla

Η πρωτοπόρος εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla έχει ξεκινήσει τη δική της προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, με το λανσάρισμα του προϊόντος «Tesla Insurance»

Ειδικότερα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, το «Tesla Insurance» παρέχει ανταγωνιστικές τιμές  στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla με ασφάλιστρα έως και 20% χαμηλότερα και σε μερικές περιπτώσεις έως και 30%.

Ο επιχειρηματίας – Elon Musk – είχε δηλώσει σχετικά τον Απρίλιο: «… θα προσφέρει μια πολύ πιο συναρπαστική ασφαλιστική επιλογή για τους πελάτες της Tesla, οι οποίοι συνήθως υπόκεινται σε πολύ υψηλά ασφάλιστρα αυτοκινήτων». Το ασφαλιστικό προϊόν προσφέρεται στην πολιτεία της Καλιφόρνια με την προσδοκία να επεκταθεί και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ στο μέλλον ή σε χώρες όπου πωλούνται οχήματα Tesla, μεταξύ των οποίων και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος οι οδηγοί της Tesla έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Tesla «μέσα σε ένα λεπτό» κάτι σημαντικό που σηματοδοτεί νέα χρονικά όρια στην παροχή ασφαλιστικών συμβολαίων

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics