ΑΧΑ: Σταθερή αξία στη νέα εποχή

«Σταθερή αξία στη νέα εποχή». Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα προς τους 225 συνέδρους που βρέθηκαν την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso για το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΑΧΑ και τις Βραβεύσεις των καλύτερων Αποκλειστικών Συνεργατώ

«Σταθερή αξία στη νέα εποχή». Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα προς τους 225 συνέδρους που βρέθηκαν την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso για το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της ΑΧΑ και τις Βραβεύσεις των καλύτερων Αποκλειστικών Συνεργατών της.

Ο μοναδικά διακοσμημένος χώρος του Συνεδρίου θύμιζε τους οικογενειακούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας, δίνοντας παράλληλα ένα ισχυρό αποτύπωμα της ψηφιακής εποχής στην οποία η ΑΧΑ επενδύει για την ενίσχυση των δικτύων της και την ανάπτυξη των εργασιών της.

Συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Πασσάς, ο οποίος στην αρχή επεφύλαξε ειδική είσοδο στους πέντε κορυφαίους ασφαλιστές για τη χρονιά που πέρασε, κ. Τάσο Παυλίδη (1ο Επόπτη σε νέα παραγωγή ασφαλειών ζωής), κ. Σταύρο Κόσσου (1ο Συντονιστή σε νέα παραγωγή ασφαλειών ζωής), κ. Βασίλη Πικέα (1ο Βοηθό Συντονιστή σε νέα παραγωγή ασφαλειών ζωής), κ. Γρηγόρη Πατρίκιο (1ο Σύμβουλο ασφαλίσεων σε νέα παραγωγή ασφαλειών ζωής) και κ. Ειρήνη Κατσουνάκη (1η Σύμβουλο ασφαλίσεων κατά ζημιών).

 

Το Συνέδριο ξεκίνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ερρίκο Μοάτσο να αναφέρει:

«Ανήκουμε σε μια παγκόσμια οικογένεια που απαρτίζεται από 157.000 μέλη που εξυπηρετούν 103 εκατομμύρια πελάτες και για 6η συνεχή χρονιά είμαστε η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία. Όσοι βρισκόμαστε εδώ αποτελούμε κομμάτι αυτής της οικογένειας και αναπτυσσόμαστε βασιζόμενοι στην αποστολή μας να προστατεύουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ώστε να ζουν με περισσότερη ηρεμία. Όραμά μας είναι να κερδίσουμε την προτίμησή τους και η μέχρι στιγμής στρατηγική μας έχει αποδείξει ότι το πετυχαίνουμε καθημερινά, χάρις στη συνεχώς αυξανόμενη ικανοποίηση των συνεργατών μας και στην ιδιαίτερα υψηλή δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, καταφέραμε μαζί να φέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για την Εταιρεία μας. Για να συνεχίσουμε, όμως, στην ίδια πορεία πρέπει ο καθένας από εμάς να χτίζει σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης και να αξιοποιεί τα νέα δεδομένα προς αυτή την κατεύθυνση. Στην ΑΧΑ έχουμε στη διάθεσή μας πολύ σημαντικά ψηφιακά εργαλεία, ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα που κάνουν την καθημερινή μας προσπάθεια ακόμα πιο αποδοτική».

Τη σκυτάλη πήρε ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της Εταιρείας κ. Νίκος Σακελλαρίου, ο οποίος εξήγησε με εικόνες «τους τρόπους με τους οποίους θα πάμε στη νέα εποχή. Αυτό το Συνέδριο αποτελεί την έμπρακτη επανένωση του Αποκλειστικού Δικτύου μας, το οποίο δεν είναι μόνο τα χέρια και τα πόδια μας, είναι η καρδιά μας. Και εμείς είμαστε εδώ για να το στηρίζουμε στη νέα εποχή, βασισμένοι πάντα στις σταθερές αξίες που διέπουν μια οικογένεια. Το Αποκλειστικό Δίκτυο αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξή μας. Σε αυτή τη νέα εποχή αλλάζουμε όλοι μαζί ώστε να ξεπεράσουμε τους στόχους μας».

Το Συνέδριο απέκτησε διαφορετική χροιά όταν μια ομάδα ηθοποιών παρουσίασαν με μια σειρά από ευχάριστα και σύντομα δρώμενα, τον ασφαλιστή της ΑΧΑ στη νέα εποχή σε σχέση με το παρελθόν, τον υπερήρωα ασφαλιστή της εταιρείας, που προστατεύει καθημερινά τους πελάτες, καθώς και τον κύκλο επικοινωνίας της ΑΧΑ με τον πελάτη, από την πρώτη στιγμή που θα χρειαστεί την εταιρεία, μέχρι την αποζημίωση.

Αμέσως μετά ο Διευθυντής του Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto Di Giorgio αναφέρθηκε στις σταθερές αξίες που πηγάζουν μέσα από τη δραστηριότητα του ασφαλιστικού συμβούλου και αφορούν στην αυτοπεποίθηση, τη φιλοδοξία, την οργάνωση και τη δύναμη της ομάδας, υπερτονίζοντας το γεγονός ότι «όλοι μαζί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Οι αξίες αυτές, σε μια δύσκολη αλλά συνάμα προκλητική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε μπορούν και πρέπει να επαναφέρουν το αποκλειστικό δίκτυο της ΑΧΑ στην κορυφή δίνοντάς του την δυνατότητα αξιοποίησης όλων των τεχνολογικών, προϊοντικών και αναπτυξιακών υποδομών». Η ομιλία έκλεισε με αναφορά στον ετήσιο στόχο του αποκλειστικού δικτύου και στα νέα γραφεία πωλήσεων.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο κ. Di Giorgio κάλεσε στο βάθρο τους κ.κ. Πικέα και Παυλίδη και μαζί παρουσίασαν ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο συμμετείχαν ενεργά με ψηφοφορία όλοι οι συμμετέχοντες. Στη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν μία σειρά από ενδιαφέροντα ζητήματα, όπως η βέλτιστη αξιοποίηση της ψηφιακής εποχής για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Εταιρείας και Αποκλειστικού Δικτύου και η ανάπτυξη εργασιών και τα κύρια συστατικά που διέπουν έναν επιτυχημένο ασφαλιστικό σύμβουλο και μια αποτελεσματική ομάδα στην σημερινή εποχή.

Η σημαντικότερη έκπληξη του Συνεδρίου ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, όταν ο κ. Πάρις Παυλίδης (πρώην Επόπτης της εταιρείας και πατέρας του κ. Τάσου Παυλίδη, 1ου Επόπτη Ασφαλίσεων Ζωής για το 2014) ήρθε στην αίθουσα και χαιρέτισε από πλευράς του όλους τους συμμετέχοντες, αναφέροντας πόσο σημαντική είναι η βαθιά σύνδεση όλων με την Εταιρεία και η καθημερινή προσπάθεια να την φέρνουν συνεχώς πιο ψηλά.

Το Συνέδριο έκλεισε ο κ. Μοάτσος τονίζοντας ότι «ανήκουμε στην μεγαλύτερη ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως, η οποία καθημερινά ενισχύει τα ψηφιακά της εργαλεία για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις των πελατών και να τους προστατεύει με ολοκληρωμένο τρόπο με τη βοήθεια των Αποκλειστικών Συνεργατών  και των εργαζομένων της». Κλείνοντας ευχαρίστησε όλα τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τις ομάδες τους, που καθημερινά στηρίζουν την ευγενή αποστολή και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας. 

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics