Χ. Χρυσολόγου: Ο ασφαλιστής πρέπει να έχει ανθρωπιά & ευαισθησία μαζί με στόχους

Του Γιάννη Βερμισσώ

Τα υψηλά ιδανικά της επιθεώρησής του σχετικά με την ασφάλιση, και την προσήλωσή της  στον συνδυασμό ποιοτικής και ταυτόχρονα παραγωγικής ανάπτυξης καθώς και την,  από άποψη, «ανθρωπιστική» της προσέγγιση ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου, χθες στην ετήσια εκδήλωσή του την οποία τίμησαν τα κορυφαία στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ κ. Ηρ. Δασκαλόπουλος, Γ. Μακρής, Μιχ. Τάτσης, Ι. Σηφάκης και Ελ . Αβρανά.

Στην παρουσίαση που έγινε, ο κ. Χρυσολόγου αναφέρθηκε πολλές φορές «στην δικαίωση» της δουλειάς του ασφαλιστή που είναι την στιγμή της αποζημίωσης, τόνισε τη σημασία που έχει για όλη την ομάδα του, να «βλέπει τον ασφαλισμένο στα μάτια», και εξήρε τη σημασία που έχει η διαμόρφωση ποιοτικών χαρακτηριστικών στην εργασία και την προώθηση της ιδιωτικής ασφάλισης. Και όπως συνέχισε «μετά έρχονται οι αμοιβές, η κερδοφορία και τα αποτελέσματα».

Η εκδήλωση είχε ως σύνθημα το «καινοτομία και όραμα» και αυτό θέλει να κάνει πραγματικότητα το γραφείο του κ. Χρυσολόγου, σύμφωνα με τον ίδιο ο οποίος έθεσε ως στόχους του κάθε επαγγελματία συνεργάτη του, τους εξής:  να «έχει ανθρωπιά και ευαισθησία» και ακολούθως να «πετυχαίνει τους στόχους» που κάθε χρόνο βάζει.

Εξήρε επίσης την σημασία που έχει για τον κάθε πολίτη να μπορέσει να ασφαλιστεί θεωρώντας κρίσιμο, όπως τόνισε ο κ. Χρυσολόγου «να αναγνωρίσει τον κατάλληλο ασφαλιστή, την κατάλληλη επιθεώρηση και την κατάλληλα εταιρεία».

Τονίστηκε δημοσίως ότι οι επιδόσεις της επιθεώρησης συνεχίζονται ενώ στα περυσινά αποτελέσματα καταγράφηκε: δόθηκαν αποζημιώσεις 6, 8 εκατ ευρώ στη Ζωή , και 2,3 εκατ. στο αυτοκίνητο. Εντάχθηκαν στο δυναμικό 19 νέα στελέχη,  η παραγωγή Ζωής έφθασε στα 2,5 εκατ ευρώ ενώ συνολικά στην 3ετία η άνοδος του χαρτοφυλακίου ξεπέρασε το 26%.

Ομιλητής στην εκδήλωσή του φέτος ο κ. Σταύρος Τσομπανίδης νεαρός στην ηλικία, εφευρετικός, καινοτόμος όπως αποδείχθηκε και αναγνωρίστηκε διεθνώς (FORBES) ο οποίος μια ιδέα, μια σκέψη της έκανε πράξη δημιουργώντας μια νέα αγορά, μια νέα προοπτική ένα νέο μέλλον στην επιχειρηματικότητα.

© INSURANCE EEA 2022. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics