Σήμερα στις 17:00: Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΕΑ για το πώς θα γίνει η ένταξη στο πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας με συμμετοχή του υφ. Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρη και του Περ. Αττικής κ. Γ. Πατούλη

Στην ενημέρωση όλων των δικαιούχων -οπότε και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών- για να ενταχθούν στο πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής προχωρεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνοντας ειδική διαδικτυακή εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα με την συμμετοχή του υφ. Ανάπτυξης κ. Ι. Τσακίρη και του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και άλλων αρμοδίων, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες καθώς και τυχόν άλλες περαιτέρω εξελίξεις που αφορούν τα προγράμματα.

Να σημειωθεί ότι ήδη σχετικά με το πρόγραμμα των 50 εκατ. ευρώ το οποίο θα εκκινήσει, το ΕΕΑ επεδίωξε να δοθεί, και  επιτεύχθηκε  εύλογη χρονική, παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων στο πρόγραμμα και αυτό ήταν αναγκαίο να δοθεί το χρονικό περιθώριο προκειμένου να μπορέσουν να «τρέξουν» τις διαδικασίες οι δικαιούχοι.

 Να σημειωθεί ότι στους 11 ΚΑΔ που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα είναι και και οι μεσίτες αστικών συμβάσεων και οι περιπτερούχοι και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και άλλοι κλάδοι, οι οποίοι με την διαρκή προσπάθεια του ΕΕΑ μπόρεσαν το δίκαιο αίτημά τους να το εντάξουν στο Πρόγραμμα στήριξης της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο από τα 200 εκατ. ευρώ αυξήθηκε στα 250 εκατ. ευρώ, με το επιπλέον ποσό να προορίζεται για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 0-9 υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενων.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση πατώντας στον player που ακολουθεί την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics