Δωρεάν πραγματογνώμονες για καταγραφή ζημιών

Διαβάστε την επιστολή του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, προκειμένου να να ανακουφιστούν οι πληγέντες.

Διαβάστε την επιστολή του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πληγέντες. 

Ακολουθεί η επιστολή: 

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες και μπροστά στην εθνική τραγωδία με δεκάδες θύματα και φοβερές καταστροφές εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Αττική, οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία μαζί σας, θα ήθελε να γνωρίζει τις ανάγκες που έχει ο Δήμος σας, ώστε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε στο δύσκολό αυτό έργο σας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε δωρεάν πραγματογνώμονες, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στην καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και επιχειρήσεις που επλήγησαν, για να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η διαδικασία στήριξης των συναδέλφων σε θέματα αποζημιώσεων.

Εμείς στο ΕΕΑ θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας επαγγελματίες, μικρομεσαίους, ανθρώπους που είδαν τους κόπους τους να χάνονται στις φλόγες, να σταθούν ξανά στα πόδια τους, όπως και να προσφέρουμε ότι είναι εφικτό για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε με τον οποιοδήποτε τρόπο στην αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται ο Δήμος σας,  παρέχοντας τα εφόδια που έχετε άμεση ανάγκη για την ανακούφιση των πυρόπληκτων. Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα μέσα στις φλόγες και θέλω να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς τους, καθώς και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου | Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics