Δωρεάν θεατρική παράσταση του ΣΥΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ έχει τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσει μαζί με τα παιδιά σας την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 11.00 π.μ. (προσέλευση από 10:30) στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 4,Ιλίσια) στην παιδική-οικογενειακή παράσταση «Το Παιδί Που Τόλμησε».

https://www.athinorama.gr/child/article/pos_arxizei_arage_ena_paramuthi-2538811.html

 Στην αρχαιότητα η λέξη παραμύθι σήμαινε παρηγοριά και ο παραμυθάς ήταν ο παρηγορητής. Τα φώτα ανάβουν και ο παραμυθάς εμφανίζεται , έχει γράψει το έργο αλλά δεν έχει βρει την αρχή του…  διότι θέλει να είναι διαφορετική από όλα τα άλλα  παραμύθια… Οι ήρωες αλλάζουν ρόλους και μέσα από τη διάδραση βρίσκουν μαζί με τα παιδιά την αρχή της ιστορίας!

Το μυαλό μας είναι το παν ,  έλεγε ο Σωκράτης, μέσα από αυτή τη φράση τα παιδιά μαθαίνουν πως η αυτοπεποίθηση και το θάρρος γίνονται σύμμαχοι στη ζωή τους.

Έκφραση συναισθημάτων και λόγου , πολιτισμός, δημιουργία, αγάπη , όρια , σεβασμός, αυτοεκτίμηση, χαρά και ψυχαγωγία είναι οι  λέξεις – κλειδιά του έργου!

Η πολιτεία των «ορίων»  ,η πολιτεία της «τελειότητας» , ο σοφός Σωκράτης, ο διάσημος- υπερόπτης  Βασιλιάς και πολλοί ήρωες, ξυπνούν πάλι την ελευθερία μέσα μας !

Μια μοναδική παράσταση για μικρούς (από 3 ετών) και μεγάλους με ένα εντυπωσιακό εικαστικό θέαμα. Ένα έργο που προάγει ιδέες αναφορικά με την διαχείριση των συναισθημάτων και την οριοθέτηση της συμπεριφοράς των παιδιών.

 Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 12/12/2019 & ώρα 15:00 μ.μ. στο [email protected]. με αναγραφή των παρακάτω στοιχείων:

  • ονοματεπώνυμο
  • εταιρεία
  • αριθμό των ατόμων
  • τηλέφωνο επικοινωνίας
  • e-mail 
© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics