Δύο διαμεσολαβούντες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον πολιτικό στίβο

Μέσα στις λίστες των υποψηφίων των κομμάτων για τις επικείμενες εκλογές, διακρίναμε δύο διαμεσολαβούντες οι οποίοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον πολιτικό στίβο.

 

Ο ένας είναι ο Κώστας Πατινιωτάκης, ο οποίος εργάζεται στην ασφαλιστική αγορά τα τελευταία 15 χρόνια, έφτασε μέχρι το βαθμό του unit manager και σήμερα ασχολείται με την εκπαίδευση ασφαλιστικών συμβούλων. Ένας άνθρωπος της αγοράς, που βλέπει σε πρώτο πλάνο τις ανησυχίες, τις αδυναμίες και την ανασφάλεια κάθε ελληνικής οικογένειας.

Ενεργό μέλος του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, συμμετέχει σε κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα.

 

Κατεβαίνει στη Β’ Αθηνών με το Ποτάμι.

Η δεύτερη υποψήφια είναι από τη Θεσσαλονίκη. Είναι η Μαρία Ευαγγελία Τόκτωρ. Έχει σπουδάσει τοπογράφος μηχανικός και διατηρεί ασφαλιστικό πρακτορείο. Ως ελεύθερη επαγγελματίας γνωρίζει τα προβλήματα της αγοράς και της ελληνικής οικονομίας. Όραμά της μια ελεύθερη οικονομία με ανθρώπινο πρόσωπο, με υγιή ανταγωνισμό, δίκαιη φορολογία και προστασία των οικονομικά αδύναμων.

 

Κατεβαίνει στη Β’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ.

Εάν υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι από το χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μπορούν να μας αποστείλουν τα στοιχεία τους για να τα δημοσιεύσουμε.

 

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics