ΕΕΑ-ΕΣΑ:»2η ευκαιρία στις επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν από την κρίση»

Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ προσκαλούν τον επιχειρηματικό κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3/5/2017 με θέμα «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ».

-ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ-

 

Αξιότιμες και αξιότιμοι συνάδελφοι,

Το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ προσκαλούν τον επιχειρηματικό κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3/5/2017 με θέμα «ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ».

Το ΕΕΑ και ο ΕΣΑ αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν καθημερινά τα μέλη μας και επιδιώκουμε με κάθε τρόπο την καλύτερη υποστήριξή τους για να ανταπεξέλθουν από την θύελλα που σαρώνει την Ελληνική Οικονομία. Με την εκδήλωση που διοργανώνουμε στοχεύουμε στην καλύτερη ενημέρωση για τα εργαλεία που διαθέτει σήμερα η Πολιτεία προς τις επιχειρήσεις σε κίνδυνο, ιδίως λόγω των υψηλών υποχρεώσεων του παρελθόντος. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα σχετικές ενέργειες προς εξυπηρέτηση των Κοινών μας στόχων που οδηγούν εκτός της Κρίσης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρεις ενότητες:

  1. ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΩΝ. Αναλυτική παρουσίαση του νέου Νόμου για τον ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις επιχειρήσεων). Εισηγητής: Κυριακόπουλος Γιάννης, Δικηγόρος ειδικός στα θέματα διακανονισμού οφειλών προς Τράπεζες, Δημόσιο κλπ.
  2. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΗ ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΤΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ. Ανάλυση των νέων διατάξεων του Πτωχευτικού Νόμου για την παροχή 2ης Ευκαιρίας μέσω διαγραφής των οφειλών σε όσες επιχειρήσεις πτωχεύουν χωρίς δόλο. Εισηγητής: Καμάς Παντελής Δικηγόρος ειδικός σε θέματα Πτωχευτικού Δικαίου
  3. EUROPEAN NETWORK FOR EARLY WARNING AND FOR SUPPORT TO ENTERPRISES AND SECOND STARTERS. Θα παρουσιαστεί το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στο οποίο συμμετέχει το ΕΕΑ και με βάση το οποίο θα υποστηριχθούν δωρεάν εντός των επομένων τριών ετών εκατοντάδες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 18:30, ΤΟΠΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 44, 1oς ΟΡΟΦΟΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για κλείσιμο θέσεων τηλεφωνήστε στο 2103380206-2103380203 ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected]

Το κλείσιμο θέσεων μπορεί να γίνει έως την 2α Μαΐου 2017.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ LIVESTREAMING

Για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν αλλά αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά πατώντας το κουμπί play στον player που ακολουθεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να καταγράψετε τα δικά σας ερωτήματα έως τις 1/5/2017 ούτως ώστε οι Εισηγητές να προετοιμαστούν αρτιότερα για τις σχετικές απαντήσεις. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού ερωτήσεων θα προηγηθούν οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.

Για να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας πατήστε εδώ

 

Με τιμή

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου                                                                             Νίκος Κογιουμτσής

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών                        Προέδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics