ΕΙΑΣ: Επικαιροποιημένη επανέκδοση του βιβλίου «Ιδιωτική Ασφάλιση»

 

Από τις αρχές Απριλίου θα είναι διαθέσιμο στο ΕΙΑΣ το νέο βιβλίο του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών με τίτλο «Ιδιωτική Ασφάλιση» (450 σελίδων, έκδοση 2015).

Όπως σημειώνει στον πρόλογο του βιβλίου ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται μια συνολική θεώρηση όλων των θεμάτων που αφορούν στον σύγχρονο κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι γρήγοροι ρυθμοί των αλλαγών και η πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζουν τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης τόσο σε εσωτερικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατέστησαν επιτακτική την εκ νέου επικαιροποίηση της έκδοσης του ΕΙΑΣ για την Ιδιωτική Ασφάλιση με την τρίτη αυτή έκδοση του βιβλίου, μετά από τις πρώτες δύο που κυκλοφόρησαν το 2004 και το 2011.

Το νέο εγχειρίδιο αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως επικαιροποιημένο, εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μελλοντικούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στο πλαίσιο των εξετάσεων πιστοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη. Εξίσου όμως χρήσιμο είναι και για την επαναπιστοποίηση γνώσεων όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και για κάθε στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί πληρέστατα για όλα τα θέματα και τις θεσμικές εξελίξεις στον ευαίσθητο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.  

Η έκδοση του νέου βιβλίου έγινε με την πολύτιμη συμβολή των συγγραφέων του, της Μαργαρίτας Αντωνάκη και της Κέλλυς Χατζηδημητρίου, Γενικής Διευθύντριας και Νομικής Συμβούλου αντιστοίχως της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Με την πεποίθηση ότι το νέο εγχειρίδιο του ΕΙΑΣ θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των αναγνωστών του και της ασφαλιστικής αγοράς, το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, να προπαραγγείλουν μέχρι τη Μ. Τετάρτη 8/4 τον αριθμό αντιτύπων του βιβλίου που επιθυμούν για τα στελέχη και τους συνεργάτες τους, εξασφαλίζοντας σημαντικές εκπτώσεις επί της αρχικής τιμής του βιβλίου (50 €).

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics