Εκκινούν από την Υγεία και συνεχίζουν σε νέα ασφαλιστικά πεδία Eurobank & Eurolife

Οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν προτάσεις ασφάλισης για τη μέση ελληνική οικογένεια για εξασφάλιση, συνταξιοδότηση, διαχείριση περιουσίας, υπηρεσίες υγείας πρόληψης & περίθαλψης, με έμφαση στην ασφάλιση των παιδιών.


 

Του Γιάννη Βερμισσώ

Αποδίδοντας διακριτό ρόλο και αξία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και εξηγώντας ότι δε θα θιγεί ο κλάδος, η EurolifeERB και η  Eurobank ανανεώνουν τη μεταξύ τους σχέση στο Bancassurance και δημιουργούν προϊόντα Υγείας με ειδικά χαρακτηριστικά που θα προωθούνται, όπως τονίστηκε,  από το δίκτυο της τράπεζας σε πελάτες της τράπεζας. Αυτό ανακοίνωσαν σε γεύμα εργασίας που παρέθεσαν οι  διευθύνοντες σύμβουλοι της Eurobank  κύριος Φωκίων Καραβίας και της  Eurolife κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Eξήγησαν ότι οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν σύγχρονες προτάσεις ασφάλισης για το σύνολο της μέσης ελληνικής οικογένειας για εξασφάλιση, συνταξιοδότηση, διαχείριση περιουσίας, υπηρεσίες υγείας πρόληψης και περίθαλψης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα στην ασφάλιση των παιδιών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας η σειρά των ασφαλιστικών προγραμμάτων «εξασφαλίζω» επεκτείνεται με το  νοσοκομειακό πρόγραμμα «εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» σε συνεργασία με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής.

Το νέο πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη νοσοκομειακή και εξω-νοσοκομειακή κάλυψη για μία τετραμελή οικογένεια, με το ίδιο κόστος που τα παραδοσιακά προγράμματα παρείχαν σε έναν ενήλικα.

«Ο επαγγελματίας ασφαλιστής θα έχει την πρώτη θέση στο μυαλό του πελάτη. Το νέο προϊόν Υγείας που θα δίδεται μέσω τράπεζας δεν είναι ίδιο με αυτό που προωθείται από το δίκτυο ασφαλιστών. Η  Eurobank με τη στάση της έως σήμερα και η Eurolife που ξεκίνησε ως εταιρεία Β-Α δεν προκάλεσε την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.  Δίνουμε αξία στον παραδοσιακό επαγγελματία ασφαλιστή» είπε απαντώντας σε ερώτηση του insuranceeea o κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου. Το πρόγραμμα «εξασφαλίζω πρόληψη» που αποτελεί την αρχή μιας νέας συνεργασίας μεταξύ τράπεζας και ασφαλιστικής απευθύνεται σε οικογένειες που αναζητούν μόνο πρωτοβάθμια κάλυψη, η οποία μπορεί να καλύψει μία 6μελή οικογένεια με μόλις 99 ευρώ. Η νέα σειρά προγραμμάτων υγείας «εξασφαλίζω» προστίθεται στην πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου της Eurobank για τους πελάτες της. Είναι ενδεικτικό ότι, σήμερα, 307.000 πελάτες της Eurobank έχουν τουλάχιστον ένα προϊόν της EurolifeERB.

Στο πλαίσιο των σχετικών ανακοινώσεων ο κ. Φωκίων Καραβίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Θέλουμε οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά, οι επαγγελματίες που αποφασίζουν να σχεδιάσουν τη ζωή τους να έχουν δίπλα τους όχι απλώς έναν οργανισμό που τους παρέχει δάνεια και χρηματοοικονομικά προϊόντα, αλλά έναν αξιόπιστο σύμβουλο. Δεν πρόκειται για μία στρατηγική πωλήσεων, αλλά για την κοινή μας προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες της μέσης οικογένειας, του κάθε νοικοκυριού. Αυτός είναι ο στόχος της στρατηγικής μας συνεργασίας με την EurolifeERB στον χώρο των ασφαλίσεων υγείας. Η EurolifeERB είναι στρατηγικός μας εταίρος. Ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Ομίλου και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα». Στην ίδια κατεύθυνση ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, εκτίμησε ότι «αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή της ιδιωτικής ασφάλισης περισσότερο από ποτέ, καθώς μειώνονται τα εισοδήματά τους παράλληλα με τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών για την υγεία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank, προσφέρουν με ευθύνη ασφαλιστικά προγράμματα νέας γενιάς για την υγεία, επεκτείνοντας τη σειρά «Εξασφαλίζω». Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζουν να παρέχουν τις κύριες καλύψεις αλλά με προσιτά ασφάλιστρα».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία Eurobank – Eurolife ERBκαι το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής για τη μέση ελληνική οικογένεια, παρουσίασαν ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank,κ. Ιάκωβος Γιαννακλήςκαι ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της EurolifeERB, κ. Νίκος Δελένδας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα περισσότεροι από 121.500 πελάτες της Eurobank μέσω των υπηρεσιών Bankassuranceεμπιστεύονται την EurolifeERB (CapitalAccumulationproducts) για τη δημιουργίαενός κεφαλαίου που θα καλύψει τις μελλοντικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των παιδιών τους. Παράλληλα, 307.000 πελάτες της Eurobankέχουν τουλάχιστον ένα προϊόν της EurolifeERB.

 

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics