Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas, 9 & 10/2/2018

Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 9 & 10/2/2018, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με τίτλο “ACT – Move your team to the next level” με επίκεντρο τις νέες τάσεις και ...

       Ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas διοργανώνει εκπαιδευτικό συνέδριο στις 9 & 10/2/2018,  στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με τίτλο ACTMove your team to the next level  με επίκεντρο τις νέες τάσεις και προκλήσεις στην Ασφαλιστική αγορά.


       Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι  :

  • η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International
  • ο κ. Joe Jordan, Inspirational speaker and behavioral finance expert, is the author of the award-winning book “Living a Life of Significance” (Acanthus Publishing, 2013)  
  • ο κ. Athan Vorilas, CLU, CMFC, CLTC, President / Managing Partner of Lighthouse Financial Network, LLC
  • ο κ. Gary Schwartz,  CLU, ChFC, CRPC, Senior Vice President Advisor Growth & Development, North Star Resource Group
  • ο κ. Μάκης Βασιλείου, Senior HR , Leader Chief Trainer,Sales Expert

Τη  δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Building a Future Facing Financial Practice”, από τον κ. Gary Schwartz.

       Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Internationals LAMP και πιστεύουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά  λόγω των διακεκριμένων ομιλητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν.

       Το  συνέδριο είναι το 6ο κατά σειρά το οποίο πραγματοποιείται με βασικούς ομιλητές από την GAMA International και το 4ο από την ίδρυση της GAMA Hellas.

Κατά τη διάρκεια της 1ης μέρας του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Panel «Ρωτήστε τους ειδικούς» : Mrs. Bonnie Godsman, Mr. Joe Jordan, Mr. Athan P. Vorilas,  Mr. Gary H. Schwartz.

       Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Α.

       Το συνέδριο πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών.

  • PLATINUM SPONSORS είναι οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas και ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.

 

  • GOLD SPONSORS είναι οι εταιρίες CNP CYPRIALIFE – ΖΩΗΣ, EUROLIFE ERB  Ασφαλιστική, GENERALI Hellas, GROUPAMA Ασφαλιστική, METLIFE και PRIME Insurance.

 

  • SILVER SPONSORS είναι οι εταιρίες, AIG, Eurolife LTD, INTERASCO, Universal Life και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.
  • PRINT SPONSOR η LIFE PLAN και με την συμμετοχή οι εταιρίες CROMAR, DAS Hellas και METROPOLITAN HOSPITAL.

Για τη δήλωση συμμετοχής και για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, παρακαλούμε ακολουθείστε τον σύνδεσμο : ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics