Έκθεση Ιατρών Καλλιτεχνών Μελών Ι.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος  κ. Γεώργιος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισαν τη διοργάνωση Έκθεσης Ιατρών Καλλιτεχνών Μελών του Ι.Σ.Α. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, στο Μέγαρο Λυκιαρδόπουλου (Amalias 36).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση με τα έργα τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν έως τις 26 Μαρτίου:

  1. Οι ιατροί λογοτέχνες που επιθυμούν να εκθέσουν βιβλία τους, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών, Καθηγητή Στέλιο Αντωνιάδη, τηλ. 6932.414943, email: [email protected]
  2. Οι ιατροί ζωγράφοι, χαράκτες και γλύπτες που επιθυμούν να εκθέσουν έργα τους, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών  Καλλιτεχνών, κ. Θεόδωρο Ντόλατζα, τηλ. 6944.754891, email: [email protected]
  3. Οι ιατροί που επιθυμούν να εκθέσουν καλλιτεχνική φωτογραφία να στείλουν έως 3 φωτογραφίες και τα προσωπικά τους στοιχεία στο email: [email protected] Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επαγγελματίες καθηγητές φωτογραφίας, ώστε να επιλεγούν αυτές που θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή jpg και ανάλυση 300 dpi.

 

H πρωτοβουλία αποσκοπεί στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού και να αποτελέσει έναυσμα για να ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ο πολιτισμικός και ανθρωπιστικός ρόλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics