Ενημέρωση ασφαλιστών Ν. Φωκίδας για την IDD

Στην Άμφισσα και τους ασφαλιστές της Φωκίδος  συνέχισε το ΕΕΑ το οδοιπορικό του στο πλαίσιο της πανελλαδικής ενημέρωσης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σχετικά με την εφαρμογή της IDD. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου η διοίκηση του ΕΕΑ παρουσίασε τις εξελίξεις σχετικά με την IDD στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του νομού. Είναι η 4η πόλη, όπου πραγματοποιείται ενημέρωση καθώς προηγήθηκαν τα Ιωάννινα, η Χαλκίδα, και η Πάτρα.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε με ενδιαφέρον στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ του Δήμου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) σε σχετική εκδήλωση που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Φωκίδας και ο πρόεδρός του κ. Βασίλειος Β. Αυγερινός.

Στη μεγάλη αυτή περιοδεία του ΕΕΑ, ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης ενημερώνουν για την IDD και καταγράφουν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Στο έως σήμερα οδοιπορικό του ΕΕΑ έχει καταγραφεί ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες να ενημερώνονται για τις εξελίξεις που αφορούν ειδικά και γενικά θέματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της ιδιωτικής ασφάλισης.

© INSURANCE EEA 2020. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics