Επιμελητήριο Λάρισας:Ημερίδα για το Internet

Την 4η ημερίδα για τα μέλη του, με θέμα τη στρατηγική αξιοποίησης του Internet για την ανάπτυξη του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, οργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας. Η ημερίδα θα γίνει την προσεχή Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ώρα 16.00-21.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Το διαδίκτυο στη σημερινή εποχή παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες αξιοποίησης για να βρούμε νέους υποψήφιους πελάτες για την επιχείρηση μας και να εξυπηρετήσουμε τους υφιστάμενους. Μας δίνει πρόσβαση σε σημαντικά εργαλεία marketing με εξαιρετικά μικρό, η και καθόλου, κόστος αν διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και στρατηγική να αξιοποιήσουμε την λεγόμενη ''Generation Y" καταναλωτών που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι ενημερώνονται ,ερευνούν ,επικοινωνούν και παίρνουν σημαντικό ποσοστό των αγοραστικών τους αποφάσεων μέσω Internet. Υπάρχει το περιθώριο να αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία αναξιοποίητη;

 Στην ημερίδα αυτή θα παρουσιαστούν με οργανωμένο και ολοκληρωμένο τρόπο οι βασικές αρχές στρατηγικής αξιοποίησης του διαδικτύου, ώστε να μπορεί να βοηθηθεί ο επαγγελματίας στη χρήση των σύγχρονων δυνατοτήτων για την προβολή της εταιρίας του.

Δείτε εδώ τη θεματολογία της ημερίδας και τη δήλωση συμμετοχής.

© INSURANCE EEA 2019. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics