ERGO: Δυναμική παρουσία στο 13ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Για μία ακόμη χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική, με στόχο τη στήριξη των νέων επαγγελματιών και την ανάπτυξή τους στον επιχειρηματικό στίβο, συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στο «13ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», τη μεγαλύτερη συνάντηση Φοιτητών, Αποφοίτων και Νέων Επαγγελματιών με τον κόσμο των Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 7 και 8 Απριλίου 2023.

Η ERGO συμμετείχε δυναμικά στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο πλήθος υποψηφίων να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας και μέλη της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού, να λάβουν συμβουλές για την εξέλιξη της καριέρας τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην ERGO.

Δυναμική ήταν και η συμμετοχή στο πρόγραμμα του Πανοράματος με τις ομιλίες Meet The Executive, με θέμα «Γνωρίστε τι κάνει καθημερινά ο On Premises Technologies Team Leader και ο Cloud and DevOps Team Leader στην ERGO», με τους Σωτήρη Σούρλα και Βασίλη Κουκουλάρη.

O κ. Σωτήρης Σούρλας, On Premises Technologies Team Leader της ERGO, ανέφερε «μέσα από την παρουσίασή μας στο Πανόραμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αναδείξαμε στους νέους ανθρώπους τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στον χώρο της πληροφορικής. Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και να στηρίζουμε τους νέους που εισέρχονται στον κλάδο μας ώστε να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. Ελπίζω να κατάφερα να μεταδώσω την αγάπη μου για την τεχνολογία, τη σημασία της διαρκούς μάθησης και εξέλιξης, καθώς και την πίστη μου στη δύναμη της ομαδικής εργασίας σε αυτούς τους νέους ανθρώπους».

Ο κ. Βασίλης Κουκουλάρης, Cloud και DevOps Team Leader της ERGO από την πλευρά του σημείωσε «είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε μια τέτοια διοργάνωση γιατί μας έφερε σε επαφή με νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον τομέα της πληροφορικής, και μας έδωσε την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν ή να αναπτύξουν για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο. Το όφελος φυσικά ήταν αμοιβαίο καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καταφέραμε να ανακαλύψουμε απορίες και προβληματισμούς τους που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τον χώρο ακόμα πιο θελκτικό για τις επόμενες γενιές».

Ο κ. Διονύσης Μασταύραλης, Διευθυντής Υποδομών και Εξυπηρέτησης Χρηστών Συστημάτων Πληροφορικής της ERGO συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα «Περιζήτητες ειδικότητες στην πληροφορική», μεταφέροντας τις δικές του εμπειρίες και γνώσεις, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «το Πανόραμα επιχειρηματικότητας, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που με χαροποιεί πιο πολύ, να μεταφέρω τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου σε νέους ανθρώπους που ξεκινάνε τώρα το ταξίδι της ζωής τους στην μεγάλη οικογένεια της πληροφορικής, προκειμένου να μπορέσουν μέσα από πραγματικά παραδείγματα και εμπειρίες επαγγελματιών, να καταλάβουν ποιες είναι οι περιζήτητες ειδικότητες στην πληροφορική αυτή την στιγμή, αλλά και πώς θα μπορούσαν να διαμορφωθούν αυτές στο μέλλον».

Η συμμετοχή στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» αποτελεί μία σταθερή δέσμευση για την ERGO Ασφαλιστική, η οποία συμβαδίζει με τις αρχές και τις αξίες της για Βιώσιμη Ανάπτυξη, συμβάλλοντας στη γεφύρωση της απόστασης ανάμεσα στην πανεπιστημιακή και την επαγγελματική πορεία των νέων και ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα του ασφαλιστικού κλάδου ως εργοδότη επιλογής.

HR

Το περίπτερο της ERGO Ασφαλιστική όπου οι υποψήφιοι είχαν επαφές με στελέχη της εταιρείας και μέλη της ομάδας Ανθρώπινου Δυναμικού για να λάβουν συμβουλές για την εξέλιξη της καριέρας τους

Panel. M. Mastavralis

Panel. M. Mastavralis
Στιγμιότυπο από το πάνελ που συμμετείχε ο κ. Διονύσης Μασταύραλης (τρίτος από αριστερά) Διευθυντής Υποδομών και Εξυπηρέτησης Χρηστών Συστημάτων Πληροφορικής της ERGO

Screenshot 2023-05-11 124308

Screenshot 2023-05-11 124308
O κ. Σωτήρης Σούρλας, On Premises Technologies Team Leader της ERGO

Koukoularis

 

Koukoularis
Ο κ. Βασίλης Κουκουλάρης, Cloud και DevOps Team Leader της ERGO

 

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζόμενους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2021 η ERGO κατέγραψε πάνω από 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και περισσότερους από 1.000.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα στο www.ergohellas.gr

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος Δελτίου συνιστά ενημερωτικό υλικό και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτού παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς. Αυτό το δελτίο τύπου μπορεί να περιέχει δηλώσεις προβλέψεων, οι οποίες βασίζονται σε τρέχουσες υποθέσεις και εκτιμήσεις της διοίκησης των εταιρειών ERGO σχετικά με τα αποτελέσματα, τη χρηματοοικονομική κατάσταση και την αποδοτικότητα των Εταιρειών μας, τα οποία μπορεί λόγω διαφόρων παραγόντων να διαφοροποιηθούν. Καμία απολύτως ευθύνη δεν αναλαμβάνει η ERGO ή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ή τα στελέχη και οι υπάλληλοί της όσον αφορά στο περιεχόμενο του παρόντος. Κάθε πληροφορία που περιέχεται στο παρόν έγγραφο μπορεί να μεταβληθεί ή να ανανεωθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

© INSURANCE EEA 2023. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics