ΕΘΝΙΚΗ: Βραβεύσεις συνεργατών πρακτορειακού δικτύου

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν το 2020, λόγω της πανδημίας της Covid-19, δεν επέτρεψαν στην Εθνική Ασφαλιστική να διοργανώσει εκδήλωσης βράβευσης για τους συνεργάτες του Πρακτορειακού της Δικτύου.

Ωστόσο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η Διοίκηση της Εταιρίας, προσκάλεσε στα γραφεία της τους εκπροσώπους των μεσιτικών γραφείων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον Κλάδο Ζωής, αλλά και στις εισπράξεις όλων των κλάδων,την χρονιά που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων κα Ε. Βασιλείου και κ. Α. Μπάρδα, είχαν την χαρά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, να δεχτούν τους κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Τάσο Χατζηθεοδοσίου της MEGA INSURANCE, την κα Σοφία Ρατσιάτου της FREEDOM και τον κ. Άρη Δημητριάδη της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Σε ζεστό κλίμα, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, ο κ. Κωνσταντάς παρέδωσε στους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα βραβεία τους και ευχήθηκε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για συνέχιση των προσπαθειών και ακόμα υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες που συνολικά διακρίθηκαν, για το 2019, είναι οι:

Στην βράβευση για: Νέα Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής

1.       ΦΡΗΝΤΟΜ ΑΕ ΑΣΦΑΛ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ & ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
2.       VΕSΤΕR ΙΝSURΑΝCΕ ΑGΕΝΤ ΑΕ
3.        MEGA INSURANCE Α.Ε. ΑΣΦΑΛ.ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Στη φωτογραφία  από αριστερά προς τα δεξιά, τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ.κ. Α. Μπάρδας και Ε. Βασιλείου, οι κ.κ. Γιάννης και Τάσος Χατζηθεοδοσίου της «Mega Insurance», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Στ. Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Μ. Τάτσης.

Στην βράβευση για: Συνολικές Εισπράξεις όλων των Κλάδων

  1. MEGA INSURANCE Α.Ε. ΑΣΦΑΛ.ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
  2. ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Στην αριστερή φωτο διακρίνονται τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής με την κα Σοφία Ρατσιάτου της «Freedom  AE  Ασφαλιστικών Συμβούλων & Πρακτόρων».

Στη, δεξιά φωτό διακρίνονται τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον κ. Άρη Δημητριάδη της «ΟΤΕ Ασφάλιση».

 

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics