Εξετάσεις για γυναίκες – Πρόληψη για Καρκίνο του Μαστού από τον όμιλο Affidea

Με το μήνυμα «Βάλε την πρόληψη στη ζωή σου» ο όμιλος διαγνωστικών κέντρωνAffidea επισημαίνει τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25/10),προσφέρει σε όλες τις γυναίκεςεξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία ή
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών

Η ενέργεια ισχύει για κάθε ραντεβού που θα προγραμματιστεί από τις 4έως τις 31Οκτωβρίου 2021 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affideaανά την Ελλάδα, όπου εφαρμόζονται συστηματικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης των εξεταζόμενων.

Για κάθε προληπτικό έλεγχο που θα διενεργηθεί στο διάστημα αυτό,ο όμιλος Affideaπροσφέρει μέρος των εσόδων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό έργο του. Μία πράξη αγάπης για όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη!

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea,υπογραμμίζοντας την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.

© INSURANCE EEA 2021. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics